Tisdag

I morse sov vi till 7.45.. sköönt.. vaknade när Robin låste dörren och åkte iväg till jobbet.. Kändes lite konstigt..lite som en blåsning.. var ju inställd på ännu en sån där familjefrukost..Men det var väldigt skönt måste jag säga! Fick tom somna om klockan 9 och sov drygt en timme till...

Sen var det ju givetvis dax för repris av gårdagens avsnitt av Våra bästa år som jag ju missade då jag var tvungen att GÅ UT precis då.. (det var en av orsakerna att jag var så sjukt upprörd, att jag missade det, men vågade inte skriva det igår, men just nu känner jag mig lite wild and crazy... så att säga...så nu vågar jag.. hehe)

Sen bar det av till jobbet för att se så att det stog kvar och för att få se en skymt av dom små liven..Det var kul att se dom.. känns helt sjukt att jag ska tillbaka dit snart..

Sen hängde vi på öppna förskolan halva eftermiddan.. först träffade vi en dietist, pratade om mat och sånt..
Sen var det sång-stund för hela slanten och när dom två papporna som också befann sig i rummet tog ton som om det gällde liv och död, ja då blev jag otroligt glad att inte Robin var en av dom..

Dagens hit: Öppna förskolan
Dagens shit: Hmm...?


Natti


Kommentarer
Postat av: Sandra

Dagens shit: missa Våra Bästa År igen kanske?



Vad jobbar du med?



kram!

2008-09-23 @ 22:39:00
URL: http://hennestankar.blogg.se/
Postat av: SANDI

Ambassadeur är de nya stället där gamla Blue Moon Bar låg förut.. you know? Ligger på samma gata som Golden faktistk.. nu när jag tänker efter.. haha=) Snacka me en kollega idag o hon kan kanske fixa in oss gratis på Berns.. Hmm..såååå vi får se.. nu helt plötsligt så har man lite fler alt. ler



Ha de gott!! =)

2008-09-24 @ 20:37:57
URL: http://sandi81eriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0