30/8

Var på kräftskiva/bowling/MP igår...
NIIICE!!
Vi ses för sällan ladies!!
Vackra, höggravida Jenny (inte jag) var lekledare och en väldigt bra sådan.. Hon höll alla deltagare försedda med vätska kvällen igenom.. aldrig funderat på att bli bartender?? :-D Puss
Vi var hemma hos Gudrun i jakan och spelade större delen av kvällen vodkaleken.. vilken går ut på att ingen går törstig därifrån.. haha, ja det var kul!

Sen bar det av till bowlingen.. Alla var riktigt, RIKTIGT dåliga... Jag som var den som vann förra gången kände ganska stor press men tog bara hem andraplatsen.. Fortf med vääldigt låga poäng!  Starkt jobbat tjejer! Jag utmanar er vilken dag som helst! :-D

Sen begav vi oss till MP, var premiären där för mig (jo, faktiskt)
Some pics anyone??




Hungriga, lugna och städade





Lag nord




MP





Bulldog vs modell




Det obligatoriska tjejhänget på damernas



Tack för en skön kväll!
We must do it again sometime:-)



Dagens hit: All underbar sömn (som ändå inte var tillräcklig)
Dagens shit: Bakis som en bäver

The candy king!

Har inte gått ner ett gram.. Eller jo.. men det kommer tillbaka lika fort igen.. trots mitt icke existerande socker intag och jobbiga promenader så står jag återigen på ruta ett! Nu skiter jag i det här! För den här helgen iaf.. Robin köpte karamellkungen den skurken, (och lite annat gott, men det berättar jag inte här..måste ju verka LITE duktig iaf).. Eftersom jag precis har fått tillbaka smaken så ska jag fira det med att ge mina smaklökar så många olika upplevelser som min magsäck klarar av! Så det så!
Och imorgon är det kräftskiva, och det är ju inte direkt så att jag bara tänker äta kräftor och dricka vatten.. nej det ena onyttiga efter det andra ska in, OCH DET RÖR MIG INTE I RYGGEN! Och lite alkohol öppnar upp har jag hört? Vem vet, då kanske jag är frisk som en nötkärna på söndag! HOPPAS!!
Mår bättre, men långt ifrån bra..(Kan bero på den ofantliga mängd echinachea(stavning?) jag hävt i mig..) Men ett långt varmt bad och en god natts sömn (?) borde göra susen..

I morgon på förmiddan ska jag försöka få med mig Robin till Barnens hus i Upplands Väsby.. Måste uppdatera Veras leksakshörna då hennes nuvarande leksaker bara är sååå sommar´n 2008 ;-) Nej nu behövs det nya utmaningar, så ser väldigt mycket fram emot ett besök i den affären... Me like!!

Idag var min bror och Alva förbi här och åt en sen lunch innan dom drog sig vidare till Bro..
Jag förvarnade dom att vi var sjuka, men då Jonas är utbildad sjuksköterska, förklarade han att när en förkylning brutit ut så smittar den inte längre! Jippi! Det var skönt att höra..
En mamma som var med på öppna förskolan i veckan berättade att hennes tös var sjuk, och då jag berättade att Vera också var dålig fick jag svaret:
" Hon också? Då misstänker jag att dom snappat upp något härligt virus på öppna förskolan häromdan. Dom (barnen) var ju alla lite: Har du slickat på den här än? Nej men, gör det! Kittlar döds skönt i gommen!!!"
Hahaha, så jävla skön!


Nej, hur kan jag sitta här när vi har så mycket gott hemma??


Dagens hit: Jonas och Alva
Dagens shit: Gissa

Önsketänkande

Om någon vill ge mig en present... bara så där... så skulle en EXTREMT barnfri spa weekend sitta super bra!! Tack!

Sjukstuga

Om man fryser när man står i en näst intill kokhet dusch.. är man sjuk då??
Det är i det här stadiet jag lyfter upp luren, ringer chefen och säger: Hörru, jag tänker inte jobba i dag...
Ehh.. eller rättare sagt: Jo hej, jag är *host* jätte dålig, kan tyvärr inte komma in idag, men jag lovar att komma tillbaka så fort jag bara kan.. och jag är inte som alla andra, jag är verkligen sjuk *host*.. Tack, puss, hej!
Eller ja.. inte riktigt så heller, men typ.. jag ringer och sjukanmäler mig helt enkelt.. och jag är inte den som är hemma för lite hosta..
ÅÅhh, jag tycker så synd om mig själv så jag vill bara gråta!
Dom som känner mig vet att när jag blir sjuk, då blir jag sjuk, och alltid utan förvarning, det kommer som en blixt från en klarblå himmel och gör mitt liv till ett helvete ett par dagar..
Och det är ju inte så att jag kan ligga under täcket med en kopp te och kolla dvd boxar hela dagarna heller, nej utan jag måste ta hand om en snart 7 månaders sjukling också.. Och den lilla stackarn kan ju inte ens snyta sig, så henne är det ju hundra ggr värre för... Och hon är konstant trött eftersom hon inte kan sova då hon inte får nån luft.. Vilket betyder att jag inte heller får någon sömn.. Fast nu ljuger jag lite, för klocken tre idag fick jag henne äntligen att somna och sen var jag snabb att ta ut nappen så hon kunde andas med munnen.. och thank god, det lyckades.. hon sov i 2 timmar, och det var dom ljuvligaste 2 timmarna på flera dar.. Då låg jag i sängen med täcket uppdraget (dock inget te) och sov först en stund och låg sen och kollade på tv!! Bara det var lyx.. vet inte när jag kunde se ett helt program från början till slut senast.. Nu blev det 4e avsnittet i första säsongen av One tree hill... Me like!!
Ska FÖRSÖKA följa det..


Dagens hit: Det låånga badet med senaste nummret av Föräldrar och barn.. Heavenly
Dagens shit: Gissa...

Sur

Jaha, det här var ju roligt... jag är GENOM FÖRSKYLD!!!! Kul...
Vera är däremot på bättringsvägen tror jag.. tur det..
Men jag ska ju på kräftskiva i helgen! Det går ju inte om jag inte kan andas... Jag är SUR!

Night from hell part 2

Ingen i den här familjen fick sova särskilt mycket..
Tyckte så sjukt synd om Vera, hon vaknade med en halvtimmes mellanrum i stort sett hela natten och bara gallskrek.. Hon fick ju inge luft stackarn! Snoret rann och ögonen var igengeggade..
Å det var så hemskt.. tyckte så synd om henne.. La henne i vagnen en stund för att hon skulle få komma upp lite och inte ligga plant, då gick det lite bättre, så sov hon ungefär en timme tror jag..
Undrar hur Robin har det på jobbet idag.. stackarn.. han fick ju lika lite sömn som vi andra..
Men allra mest synd är det ju om Vera förstås!
Hoppas, hoppas hon blir frisk snart..
Nu sitter hon med huvudet nere i leksakslådan och hostar och nyser om vartannat!
Snart ska vi krypa ner igen hon och jag.. Det ska bli sköönt! Hoppas hon sover lite bättre då..


Have a nice one


Vera sjuk

Har varit så aktiv idag.. Först tog jag en halvtimmes promenad för att möta upp mammorna jag skulle promenera med. Sen gick vi tillsammans på ytterligare en halvtimmed promenad, men då Vera är så aktiv och inte alls ville sitta i nån vagn så avbröt vi och gick till öppna förskolan i stället där vi blev nån timme.. Sen var det bara att ta sitt pick och pack och gå den 30 minuter långa vägen hem igen.. Observera att jag kunde tagit bussen (är ju trots allt gratis;-) But nooo.. jag gick.. Tror att jag blev av me 5 kg bara idag:-D

Vera är sjuuk..:-( Snorig stackarn...:-(
Hon är glad ändå, men snoret rinner och rinner och jag tycker så synd om henne, nyser och har sig...
Så imorgon ska jag inte lämna lägenheten utan mysa och mysa... Sköönt!
(Och ta igen våra bästa år förstås, då jag missade det idag:-D)

Dagens hit: Öppna förskolan
Dagens shit: Idioter på forum! Skottpengar!


Var det 700 det kostade med ett busskort?

En timme och 15 minuter senare....
Glöm tidigare inlägg, förutom det om getingar, där menade jag vartenda ord! Nej glöm det där om bilen..
Fortfarnade paj.. och fråga inte vad det är, för det vet jag inte, jag talar inte bilspråk.. men vi står iaf på ruta ett igen (kanske två), och är ett antal tusen fattigare HELT I ONÖDAN!! Jag är less, jag är jävligt less!! Kan bara tänka mig hur Robin måste känna då det är han som måste fixa skiten.. Han har spenderat alla sina renovera-kök-fria-timmar på det där fanskapet.. Duktiga stackare!
Är inte alls lika lycklig över att behöva åka till sollentuna imorgon.. gud vet hur lång tid det kommer ta och hur mycket skit tysken kommer att lura i mig.. jag har ju Vera med mig förstås och tänk om vi blir där flera timmar??? Hur fan ska det gå?? I ett garage ensamma med en galen tysk..
Bläää.. ja ja... fortsättning följer antar jag...

Later

Dumma, dumma flygfän!!!

Om jag kunde så skulle jag samla alla världens getingar i en behållare, hälla på tändvätska och fjutta på.. göra slut på dom en gång för alla!!!
Vera blev stucken idag!
Stackars, stackars lilla försvarslösa flicka.. Hon satt på golvet då hon började gallskrika och jag fann geting helvettet på hennes lilla hand.. :-(
Kastade mig på luren och ringde vårdguiden.. hennes finger svullnade upp och hela handen blev röd ända upp till armbågen..
Nu är allt dock bra igen.. hon är sitt vanliga glada, spralliga jag och svullnaden har nästan gått ner helt..
Skönt att Cissi och Laura var med , annars hade jag nog fått psykbryt...


Nu väntar jag på att robin ska komma och hämta oss så ska vi åka ner och hämta MIN BIL!!!!!! :-D Min älskade (och hatade) lilla polo.. äntligen hos mamma igen:-D
Den är dock inte helt klar då jag nyss fick veta att det blir jag som får åka till den galna tysken i sollentuna imorgon för att fixa det sista... vad vet jag inte.. och jag bryr mig inte.. jag är bara så glad att vi ska få återförenas igen!  Längar efter att få göra vägarna osäkra igen, woahahaha!!

Later

Excuses

När man flyttar och renoverar, då FÅR man äta pizza... now thats a fact!

Det går bra nu!

Fullt upp just nu!
Hemmet får sig en ordentlig makeover, Vera växer så det knakar och lär sig nya saker varje dag, varenda helg i hela september är typ uppbokade för festligheter och jag och Robin är kärare än någonsin:-D
Man skulle kunna tro att våren stod för dörren , but no, its the höst, and i löööve it!
Nästa helg är det kräftskiva med the Bro girls, och bowling efter det.. Sen fyller min vän cecilia 25 år och det skall uppvaktas, dagen efter är det Alva som ska ha tre års kalas!!, helgen efter så åker vi ut med en räkbåt men live band o hela faderullan! Min kära svärmor är snäll och kommer upp och babysitter den helgen (tack, puss)
Sen är det dax för girls night out på GOLDEN HITS!!!!! :-D
Och sist, but defenetly not least, gotlandsbesök.. Linn och Patrik kommer upp igen!!
En rolig start på hösten kan man väl lugnt säga!

Snart är köket klart! Blir sjukt bra och vi är så glada! Nu kan man ju till och med börja vistas där inne! :-D Killarna är så himla duktiga!
Var på ikea och plantagen idag och köpte nya gardiner, blommor och krukor och annat roligt till köket!! Lääängtar tills man får börja fixa och trixa.. trot och hoppas att det i det stora hela blir klart i morgon! Wiiiii :-D

Kan inte fatta att Vera snart blir 7 månader.. 7MÅNADER!! Hur gick det till? På ett sätt känns det som att hon alltid har funnits här och på ett sätt känns det som igår vi låg på BB och skrattade hysteriskt åt RIKIGT dåliga skämt för att vi var så trötta. Mitt i natten och livrädda att den lilla som precis somnat skulle vakna igen..
Äh det var kul, det var riktigt kul..

Förutom att jag är väldigt trött, väldigt hungrig och väldigt ensam just nu, så är jag väldigt , väldigt lycklig!!!!
(Fan.. skulle ju inte skriva om sånt, well well, nu vet ni..:-D)

To sum up: Det går bra nu!


Dagens hit: Shopping
Dagens shit: Helvettes jävla skit diet!

Fy på mig!

Så sjuukt pinsamt!!!!

Jag har missat en läkartid till Vera!
Det händer liksom inte.. jag skäms så mycket!
6 månaders kontrollen var i förra veckan och VI VAR INTE DÄR!!!
Det är inte jag... jag som trodde jag hade FULL koll på alla tider vi har framöver...
Dålig jag är!!!

Pratade nyss med Barnmorskan som har hand om mammagruppen, hon som berättade för mig att dom hade saknat Vera förra torsdagen..
-Nehe du, nu har ni nog tagit fel, sa jag bestämmt, den 4e september har vi en tid!
Sen sneglade jag ner i vår lilla journal och höll på att DÖ!
Iaf... pratade med henne nyss (borde förstås ringt tidigare, men det där med telefontider på 30 minuter på morgonen är inte riktigt min grej) och jag blev så glad, för hon sa att Vera var ju den mest aktiva bebisen i mammagruppen och kröp och  hade sig som aldrig förr.. Så det gjorde ingenting att vi missat den kollen.. Vi fick en senare tid bara.. den huvudsakliga anledningen till läkarkollen är att kolla så att höfterna funkar som dom ska.. och iom att vera kröp och stod så var det ju ingen fara på den fronten, och det hade ju hon sett.. *stolt*
Det sjuka var att på henne verkade det som att det var jätte vanligt att fokl inte dök upp.. Att det var vardagsmat liksom.. SJUKT!!
Klart att man dyker upp eller hör av sig om man fått förhinder.. Det är ju för BARNENS SKULL som dom sitter där nere...
(Eller så får man hjärnsläpp som jag, men då SKÄMS man väl iaf??)


Nu ska vi läsa Kicki teddybjörn och sen ska vi gå ut och gå!


(Jag HATAR blött hår.. funderar seriöst i typ 5 sekunder på att raka av mig skiten efter varje dusch.. USCH, så fruktansvärt obehagligt)


Have a nice one

Inge Westeria Lane här inte!!

Fick en lapp i lådan idag..

"Kära grannar på ___________

Vi (Agneta och Eddie Persson) är Era nya grannar men som synes har vi ännu inte flyttat in i lägenheten och det beror på att vi håller på att sälja vårat hus som ligger i Hässelby- under tiden så kommer vi att fixa lite i lägenheten- ring gärna på om Ni ser att vi är där.
Vi hoppas att det inte tar allt för lång tid innna vi bor varje dag i lägenheten.

Vi återkommer när vi vet hur det går med försäljningen - vi håller tummarna att det inte tar allt för lång tid.

Hälsningar

(underskrifter)
Agneta och Eddie "

WHAT??????!!!!!


Är det bara jag eller var det vääldigt konstigt?? Eller gör man så??
Nej det kan inte vara möjligt..

"Vi återkommer när vi vet hur det går med försäljningen" WHAT?????!!!!  Who gives a shit????

Nej , jätte konstigt...


"Ring gärna på om ni ser att vi är där"
Why?? Säga välkommen eller? Det gör man väl om man råkar springa på varandra i trapphuset??


Eller är det bara jag som är väldigt , väldigt svensk????

Nej, ser det ut som nå jävla Westeria Lane eller???


Pease

Älskade unge

Lååång dag idag... as usual... (fast konstigt nog så känns det som det var tre timmar sen man gick och la sig sist varje kväll när man kryper till kojs)
Vera börjar bli extremt krävande.. Hon vill vara med mig heeela tiden.. Gnäller så fort jag sätter ner henne, spelar ingen roll vad jag gör för att roa henne.. hon vill sitta i famnen helt enkelt.. Fast ibland kan hon hitta nåt väldigt roligt som hon kan sitta med måånga minuter.. Tror jag måste köpa nya roliga leksaker, eller leta runt ordentligt här hemma efter saker hon kan få ärva.. Vet iaf att hon är inne i en fas just nu som är väldigt mammig.. har precis kommit underfund med att mamma (eller pappa förstås) faktiskt kan lämna henne och gå iväg.. Och det är så hemskt, för när man gör det, sätter ner henne och lämnar rummet, då kommer hon storgråtandes efter, kryper och ålar sig om vartannat för att fort fort komma fram och krama mammas ben.. Och har hon tur så blir hon upplyft och då lägger hon huvudet på min axel, suckar djupt och är återigen världens lyckligaste.. Så man kan ju inte annat än att bära och bära.. Det är ju faktiskt väldigt mysigt, och det är ju som sagt bara en period just nu.. Älskade unge....

Vi har varit ute på TVÅ promenader idag.. En "powerwalk" på förmiddagen och en långpromenad med laura på kvällen.. väldigt trevligt..
Känner mig otroligt smal och smärt! (eller smäcker som laura hade sagt ;-) )
Har verkligen kommit in i det sundare levendet (?).. Känns super bra, har gått två veckor nu och förutom pizzan (laura tvinga mig) i söndags så har jag inte ätit varken godis eller druckit läsk..(Drack inte ens läsk till pizzan) (som by the way inte ens var särskilt god, hade kunnat tatt en sallad)  Skulle vara rikrigt jävla nice med en stor påse karamellkungen, men inte så nice att jag skulle köpa det.. Som sagt, har kommit in i det här nu, och det känns braaa!!


Laura sov här i lördags, det var myyys att ha dig här hela söndagen!!


Nu ska jag äntligen krypa till kojs!


Dagens hit: Promenation
Dagens shit: Damm damm damm (men det är quite alright, för det kommer att bli AWESOME)


Natti

Åkt buss idag

Jag har åkt buss idag. Buss... jag... Jag har inte åkt buss på många år.. När jag åkte senast kostade en remsa 145 kr och man kunde betala med kontanter.. Jag var så arg på vädergudarna i förmiddags när jag till min fasa såg att det regnade.. hade ju sett fram emot min långpromenad i strålande sol från en klarblå himmel.. Jag menar, det är ju faktiskt augusti.. ska inte det vara en högsommar månad??? Va??? Nej så det var bara att snällt gå in på sl.se och kolla hur i helvette man åker buss nu för tiden.. och med BARNVAGN!! Panik....Å jag var så bitter.. så bitter på min bil som aldrig ställer upp för mig, så arg på den skeva tysken som skulle ha haft växellådan klar för en vecka sen, så arg på Robin för att han hade tagir sin bil til jobbet på morgonen.. Varför skulle han börja jobba just den här veckan????? Var fan nästan så jag ringde till nån i mammagruppen för att meddela att jag inte kunde komma idag.. men vad skulle jag ha sagt?? "Jag har ingen bil och vågar inte åka bussen.." Det var ju precis så det var, men det berättar man ju inte för nån om man har nått bakom pannbenet.. (observera att ni inte räknas)
Nej, så det var som sagt bara att gå in på sl.se.. kolla upp hur man gjorde med det där sms-grejen.. ok, knappar in nummret och har därmed blivit av med (bestulen på skulle jag vilja kalla det) 30 kr! 30 kr är inga pengar men det är irriterande att få det på telefonräkningen sen..
Blev lite lugnare när Robin förklarade att dom där trappstegen är ett minne blott, och nu för tiden kan dom faktiskt sänka bussen så man kommer på med barnvagn..

Stressad som jag var småsprang jag ner till busshållplatsen, men en tack och lov tyst och snäll bebis.. Hungrig som hon var trots att hon totalvägrade äta hemma innan vi gick så var jag livrädd att hon skulle gapskrika hela bussresan.. men jag fick faktiskt i henne mat i väntan på bussen (eftersom jag var tidig och inte alls hade behövt stressa så hann jag det... tidspessimist)
När jag ser bussen komma ställer jag mig upp, försöker se cool och världsvan ut, trots att jag var supernervös.. (varför egentligen??? Tönt Jenny) Kliver på bussen och ställer vagen på lämpligt ställe (det är inte längre plats för två barnvagnar med tillhörande säten, som det var i bussarna förut, ni vet i mitten där man klev på), en liten, liten yta med tre nedfällbara stolar som jag totalt blockerade med vagnen.. vad skulle jag ha gjort då?? Hur har dom tänkt egentligen??? Pulver...!!
I alla fall.. trycker ner vagnbromsen och går (as in vinglar, fram, fortfarande med den världsvana framtoningen) och sträcker glatt fram min mobiltelefon för att visa busschauffören att jag minsann gjort rätt för mig..
- haha, har du inget barn i vagnen??!!
Jaha, det är alltså tydligen gratis att åka buss när med barnvagn... *pinsamt*
Så nu är man 30 spänn fattigare och det där med att se världsvan och cool ut gjorde ju bara att jag dessutom blev fattig på trovärdighet...
NO MORE BUSSES  FOR ME!!! (inte med barnvagn that is)


Well well.. kom ju iaf upp till centrum tillslut och fick träffa mina mammor och deras små gobitar.. Och jag kan ju säga att INGEN av dom andra (två) barnen var ens i närheten av Veras alla färdigheter.. och ... återigen... så fick man sitta där och vara stolt som aldrig förr!!
Du e såå duktig hjärtat!!!

Nu ska världens stoltaste mamma  ta och fixa lite käk till världens duktigaste tjej och sen röja lite i köket, för ikväll gott folk, börjar extreme home makeover.. Robin och Jesper ska slå ut väggar, bygga nya, kakla, byta bänkskivor.. ja vi ska få ett helt nytt kök helt enkelt och det känns såå sjukt kul!

Så so long!


Dagens hit: Oh Vera min vera, och köks starten
Dagens shit: "haha, har du inget barn i vagnen??"

It´s about time!

MÅSTE försöka leva mer i nuet.. är så dålig på det, man längtar bara fram till det, och till det, eller har ångest för det och det som komma skall... varför inte bara leva HÄR OCH NU??? Jag tycker att det är super svårt, så tror jag att det är för dom flesta faktiskt.. Hur ofta är det inte man tänker tillbaka på något som man minns som sååå mysigt och roligt osv osv.. Men när man var mitt uppe i det så tyckte man bara att det kändes såå tråkigt/jobbigt, bara för att man såg fram mot något som skulle komma lite längre fram.. DUMT!!
Det bästa exemplet jag kan ge är när jag var gravid.. det var SÅÅ jobbigt på slutet och ÅÅÅ vad det var synd om mig, och KUNDE inte den där ungen bara ta och komma ut snart..?? Ja ni vet.. ni som var med på den tiden, NI VET... bara för att jag längtade så mycket efter bebisen så kunde jag inte njuta av graviditeten.. eller alltså..njuta är väl kanske inte rätt ord.. för fan vad jobbigt det var på slutet..men ni förstår vad jag menar..? Men NU när jag tänker tillbaka så var det verkligen en underbar tid (för det är det ju), varför ska man ha så BRÅTTOM???? Vera, lilla söta, kan du inte hoppa in igen? Bara för en dag eller två??
En annan sak är att jag ska börja jobba igen i januari (fan, vi skulle ju aldrig mer prata om det sa vi ju), och istället för att tänka att "åh, det är hela 4 månader kvar, skööönt", så tänker jag "jävla skit, det är bara fyra månader kvar, panik!!" Och vips så är jag där! Går nog fortare än vad jag kan tänka mig.. PANIK, vill ju vara hemma med min tös forever!!! Men tar jag vara på mina dagar här hemma?? Nooo... Nu längtar jag tills köket blir klart om nån vecka eller två.. Och så längtar jag till julen osv osv... Varför inte bara längta tills imorgon bitti när det är en helt ny underbar ledig dag??! Nej det går inte..:-S Vad säger ni gott folk?? Ska vi försöka leva i nuet och uppskatta det vi har??!! Well, its about time!!


Det går super bra med min mission.. Fick låna boken "äntligen smal" av Laura, skriven av Allen Carr, som även skrev "äntligen rökfri" (också bra bok)..
Alltså den där karln.... han är smart... han är jävligt smart... och han verkar vara så där äckligt lycklig och tillfreds med sig själv.. han och den där jobbiga blonda tösen borde gå på blind date.. vad heter hon?? Törn...?  Törnqvist nånting?? Haha.. match made in heaven!
Iaf.. så har börjat läsa den, och jag gillar den.. tror det här kommer gå super bra.. har aldrig någonsin i hela mitt liv behövt fundera på vad jag äter och har levt därefter, så det här är nytt för mig, men som sagt, det kommer nog gå bra.. med lite hjälp av Allen Carr så....:-D
Nu ska jag krypa ner i soffan och läsa i den lite..

Dagens hit: Lauras visit
Dagens shit: Ångest


Natti natti

6.5

Om ni ser massa frukt komma flygande så är det mina öron dom sprutar ut från.. 6.5 kg to go!

Jag gravid..

Tänkte vara lite generös och bjucka på ett par bilder som legat lååångt ner i arkivet.. jag kan liksom inte förneka det längre.. Det VAR jag.. jag SÅG ut så där..
Den första är helt okej, det var i oktober -07.. Men den andra, dec -07.. sweet jesus! Free Willy!!!
Det finns TVÅ bilder på mig från 1 februari -08, de två sista som togs innan Vera kom 4 februari.. och jag måste tyvärr döda dom små stackare som råkar slänga ögonen på dom..



Några dagar efter att jag slutat jobba, oktober.. Fortfarande liten och söt..



Haha, ja det var tider det... Kände mig inte så stor som jag tydligen var!
Läängtar tills nästa bebis när jag ser det här.. :-D


Whats a girl to do?

Var i västerås idag hemma hos Fabian och Emmeli (stavning?) .. Shiiit vad kul det var att se er och shiiit vad fint ni har!! Nu blev vi änne mer taggade att fixa köket.. Robin står och slår bort det gamla kaklet as we speak! :-D
Fabbe labbe liten, vi ses aaalldeles för sällan! Hoppas att ni får det underbart där borta i den asiatiska delen av världen! Är bara liiite avundsjuk..:-S Emmeli (?) får komma och godkänna kaklet när ni kommit hem ;-)


Vera tog sina riktiga första kryptag idag... några stycken, innan hon insåg att det gick mycket fortare att bara hasa sig fram som hon gjort tidigare!! Hon e såå gooo!!!!
Hon är sex månader,och hon sitter, kryper, står själv med hjälp av tex bordskanten, hon drar sig själv upp till ståendes och hon går.. som den finaste travhäst med ordentliga kliv när man håller henne i händerna, och.... ladies and gentlemen......oh yes! SHE SAYS MAMA!!!! (Jag vet Robin, hon vet inte vad mamma är och hon pratar inte med mig.. men säger hon pappa eller?? Nooo... hon säger mamma, klart och tydligt då och då!!) Och jag tar åt mig.. skiner up som solen, springer fram och säger: Ja gumman? Vad är det??? Och jag tjatar, säger mamma, mamma, mamma, så fort jag får chansen:-D
Jag måste bara få skryta lite, jag menar, whats a girl to do?



Vera.. som dragit upp sig själv och pussar sig själv i spegeln!



Schas du vidriga kakel!!! SCHAS


Dagens fethit: Fabian o Emmeli och Veras första riktiga kryptag!!
Dagens shit: ????


Svammel

Har varit och valt ut kakel idag till vårat kök!! Wiii...fan vad kul det ska bli, längtar verkligen tills det är klart, om en vecka sätter vi (as in Robin och hans bror) igång...Nu ska se hur det ser ut nu, sweet jesus! Direktimporterat från 90-talet..


Imorgon ska jag äntligen få träffa en kompis jag inte sett på år och dar.. blir en dagsutflykt till västerås.. SWEET!! Hur långt är det emellan? 7 mil? 8? Och ändå så ska det vara totalt omöjligt att träffas?? Sjuukt... Men nu äntligen..:-D


Är det bara jag som längtar efter hösten?? Få krypa upp i soffan, tända ljus, och sätta på sig tjocka koftor, läängtar... Sommaren e skön, men man tröttnar faktiskt.. jag kan tycka att i slutet på sommaren så är man så trött på att noja sig över vädret, noja över solbrännan.. ja ni vet.. så det ska bara bli så skönt att lägga ner det där (och inse att man inte kommer att hinna bli knallbrun och super skinny innan sommaren kommer) ,och slippa hänga på smhi´s hemsida!
Älskar september, oktober, november och december.. Januari- mars är mindre roliga, det är verkligen deprimerande.. VERKLIGEN deprimerande.. Då ska man vara nykär för att överhuvudtaget orka kliva ur sängen.. och för oss som är practicly married, har småbarn och är trötta och slitna, så är det där med att vara nykär ingen vardagsmat.. Hmm.. undrar om dom lagt alla hjärtans dag i februari för att liva upp alla frusna själar? Tur iaf att Vera kom i februari så att det finns någon mening med månaden.. (och du förstås laura..)

Vilket riks tråkigt svammel det blev, sorry dudes... Men tänk på att jag är trött pga sömnbrist, hungrig pga svält, och totalt slut i huvet pga.... pga.... pga..... äh, inse att det är medfött!!


Dagen say what now!?!

i USA säljs det golfbollar
för över 630 miljoner DOLLAR
om året.



Dagens hit: Min älskade tjej som blir mer och mer underbar för varje dag som går!
Dagens shit: Att det inte blir nån kräftskiva nästa helg!! (Om nån är sugen på kräftor så hojta!)

Natti

BORED

Känner att jag måste uppdatera era små vilsna själar trots att jag inte har ett SKIT att berätta..
Var i Bro igår och gick runt Bro hof, låång bit.. det var bra för mig, tack för att du gav mig en spark i rumpan (inte bokstavligt förstås)
Går jätte bra med min 7 kilos mission, har bara ätit sånt jag "får", trots att det var lördag igår, var inte ett dugg sugen på någonting! Är så taggad!! :-D Ska snart gå ut och gå en promenad.. ska se om jag får med mig robin.. KNAPPAST!

Vet inte om det är dax för tänder eller vad det är men Vera låter mig INTE sova på nätterna.. Minst en gång i timmen börjar hon gråta så får man stoppa tillbaka nappen och klappa lite på henne så somnar hon om.. men EN GÅNG I TIMMEN, heela natten... inte lekis...  Så idag ska vi möblera om i sovrummet och ställa våran säng emot väggen så ska hon få sova med mig på nätterna ett tag och se om det är bättre.. om inte annat så slipper jag gå upp flera gånger iaf.. Stackars lilla tösabit..

Nu ska jag röja här hemma och sen ge mig ut..


Dagens say what now?!?

Nästan hälften av Irlands
mjölkproduktion går åt till
att göra bailys.


En vuxen människa avger ungefär
lika mycket värme som en 120 watts
lampa.


Have a nice one


Night from hell

ZZzzzz... worst night of my life.. Gick och la mig sent igår för att jag ville kolla på american idol när Mariah Carey var med, tönt som jag är.. Så kom i säng typ kl 1.. Hann väl inte mer än att lägg mig till rätta innan lilla Vera vaknade och var hur pigg som helst.. Och vi är så otroligt bortskämda då hon alltid har sovit hela nätterna, vi är liksom inte vana vid det där nattvankandet.. Så i natt var det KATASTROF!! Eftersom jag ska bli så smal och smärt tills i jul (går great by the way) så var jag hungrig som en gnu, trött som en bäver (då jag i vanliga fall inte kan hålla ögonen öppna längre än 22), och sur som en omogen biggarå.. Så att ta hand om en nyfiken 6 månaders stod inte högst upp på min önskelista just då!

Så det blev ett evigt vankande fram till 03.30 då jag ääääntligen fick somna om.. Eller vi, rättare sagt, Robin var minst lika delaktig i vad som kändes som "the night from hell"..

Upp och hoppa kl 8, då var det bara att se glad ut, mata, byta blöja och underhålla för allt jag var värd!!
Fick dock somna om 45 min på förmiddan men är ändå ack så trött... Zzzzz
Skulle ju kunna sussa en stund me henne nu också, men har haft viktigare saker för mig.. Våra bästa år, gott folk! Cant miss it! Tror dock fortfarande att snubben som skrivit manus har en ganska brutal psykos... seriöst...

Så noooo Peter, festa är det absolut sista som min arma slitna kropp ens vill tänka på idag..
Jag sitter hellre här...och luktar på bebisen...


Fabian... ska vi äntligen lyckas?? Hope so...


Have a nice one!

Bjucka på lite blåbärssoppa!

Nu har jag bestämt mig... nu slår jag näven i bordet.. mina 7 kg ska vara väck i jul! Jajemensan! Det kan ni hoppa upp och fet haja! No more pizza (gråter floder), no more läsk, glass, godis! Bara på lördagar, och udda vardagar, nej skoja bara.. Bara lördagar, i måttlig mängd.. Hör du det Jenny?? MÅTTLIG MÄNGD!! Sweet jesus..
Så om ni ser någon som swichar förbi, med vad som ser ut som en barnvagn, en blond hårkalufs och stora kläder.. Ja då kan det vara jag.. so be ware.. Försök inte stoppa mig för att små prata, utan vissla gärna lite, applodera lite grann, eller varför inte bjucka på lite blåbärssoppa?? För nu j**lar ladies and gentlemen, nu j**lar ska här brännas kalorier, och det fort!
Som sagt, 7 kg till jul.. Nu är motivationen på topp.. Som alltid när jag är mätt, belåten och totalt osugen på allt sött i hela världen.. Det känns ju ALLTID som att man aldrig kommer att vara hungrig mer,någonsin, och att gå ner 10 kg är en peace of cake, hey, låt oss säga 15!!
Men jag vet hur det kommer att vara när jag vaknar i morgon bitti och det suger i socker tarmen.. Fullkornsbröd?? IIuuu, har vi inte nån bulle kvar från i måndags??

Men jag tror faktiskt (som så många gånger förr) att nu kommer jag fullfölja det här! Så.. wish me luck allihopa! Vi ses i elljusspåret!! (Eller bakom godishyllan på ICA) (NEJ Jenny NEJ!!)



Dagens say what now??!!

I Malaysia är det en gammal tradition
att bada småbarn i öl, som ett
skydd mot diverse sjukdommar.



Dagens hit: Vera oh Vera, som idag stod upp själv för första gången, med hjälp av bordskanten.
Dagens shit: Lonely, Im miss lonely..

Vera 6 månader



Med dom fina öronen!!!



Bilden vi använde till tack korten!



Pappas flicka brum- brum


38 sekunder!!!

Måste bara få skryta lite.. Min älskade dotter, 6 månader i måndags, stod upp med hjälp av bordskanten i ... 38!!!! sekunder idag!! TjoooHooo!! Sååå duktig! Så sjukt stolt just nu!
Laura blev den som fick dela min entusiasm via msn så Veras far inte är hemma..
Happy happy joy joy!

Och laura, jag delar din entusiasm också.. grattulerar och påminner: Jag skulle bjuda DIG.. Skatten är typ samma som en lottovinst ;-)


Visste du det?

Dagens say what now?!?

1919 dog 21 människor i
Boston i Massachusetts när
en tank med 14 000 ton sirap
brast. Ytterligare 150 skadades
till följd av den klibbiga massan.



I början av 1960-talet hängde
en målning av Matisse
uppochnervänd i 47
dagar på Museum of Modern Art
i New York innan felet redigerades.



1969 spelades en fotbollsmatch
i England där 21 av 22 spelare
blev utvisade.


Känner mig genast mycket mer stolt över att vara svensk..


Varför får inte JAG åka till thailand som alla andra????

Igår var brorsan och co här.. dom åker till thailand idag... En annan vän åker nästa vecka... JAG VILL OCKSÅ ÅKA TILL THAILAND!!! VARFÖR FÅR INTE JAG ÅKA TILL THAILAND????
För att jag är en slösa och det skulle ta flera år för mig att spara ihop till en sån resa... Men undra fan om jag inte ska ta mig i kragen och satsa på en resa nästa år... det förtjänar jag tamefan!! (Eller hur tänker alla bittra kontorsråttor nu, du har ju för fan gått hemma ett helt år, är det nån som skulle behöva lyfta på arslet och jobba lite så är det du! Din lata jävel! ) Eller hur, eller hur???? :-D
Men det ska ni veta gott folk, jag är en trött och sliten liten sate som mer än någonting annat skulle behöva ligga vid en strand, eller varför inte en pool, och bara dricka paraplydrinkar, rida på kameler och köpa massa konstiga kryddor och tyger (ok,inte det sista kanske, men det är väl det man gör därborta??)
Skulle jag vinna massa pangar skulle jag ta er alla under armen och ta med er! (Så ha mig i åtankarna nu om du skulle kamma hem storvinsten, jag skulle ju faktiskt bjuda DIG :-D)

Snart kommer mi ladies och ska joina mig i en matorgie bestående av tacos.. ska bli så in i helvette jävla gott!! Ska bli kul och se dom också men ser aningen mer fram emot maten! (Kan vara därför dom där 7 kilona vägrar ge sig av)
Jag är fan sjuk i huvet!!

PS. Ska sluta svära så mycket, blir *** mörkrädd själv av mina egna ord ibland..


Dagens hit: Mina vänner och DA FOOD!
Dagens shit: Insikten av att mina 7 kilo har blivit en del av mig för alltid


Yeah

Just had a pizza dude..... Till mina handtags stora lycka, och min självkänslas förtret.... Men gott var det!!!!! :-D

Pizza

Jag skulle kunna leva på pizza.. helt seriöst.. det finns ju huuur många olika sorter som helst, så man behöver ju faktiskt inte tröttna.. Och är det verkligen så jäääävla onyttigt då?? Förutom osten förstås... och degen... och bean om man väljer det till... Och allt det där fettet som bara rinner ur kartongen.. är det verkligen så himla farligt?? Ok, det kanske inte är världens nyttigaste, men va fan.. jag skulle iallafall kunna leva på det.. undra om man skulle ta sig en sväng med bilen...?

Har ju gäst tofflor och hela baletten!

Nu har Linn och Patrik precis åkt i väg på nya äventyr i den stora stan, gallerian och skansen stod på dagens schema, tänk om man själv var lika aktiv..
Alltid trevligt med gotlands besök, och jag antar att det inte dröjer allt för länge innan Veras farmor visar sig i ytterdörren igen..med tanke på att när vi var nere i april så bokade hon flygbiljett redan samma dag vi åkte därifrån.. :-D Söt... you are welcome! Har ju gäst tofflor och hela baletten :-D

Gårdags kvällen var mysig.. I vanlig ordning så slutade det med två grabbar drickandes wiskey i soffan och två tjejer drickandes rötjut men tillhörande deeptalk på balkongen.. Så kul att vara med den kvinnliga varianten av ens pojkvän.. så att säga.. Äh de va nice, de va riktigt nice..
Blev aningen för mycket vin för mig dock, men mår tack och lov bra idag ändå.. Ikväll kommer mamma och äter middag här då hon inte träffat Vera på 2 veckor och börjar få abstinens:-D


Dagens hit: Patrik och Linn
Dagens shit: Att dom åkte









Lite fler dop bilder.. Men nu får ni inga fler, då kommer ni ju sluta läsa den här bloggen, och det vill jag ju inte!! :-D Det är ju nämligen roligast för föräldrarna med såna typer av bilder, jag vet..





O´learys Gotland




Hamnplan, jag och Robin






Högklint



Coolingen på märtas..

Veras dop






Veras dop


Lite bilder från Veras dop.. Hon var så duktig och allt gick jätte bra.. Kolla minen på nedre bilden! Ser ut som hon har tänder men det har hon inte, hon ser fortfarande ut som en 90 årig kärring ;-)
Kommer säkert mer bilder ska ni se.. ska bara samla in från släkt och vänner först, våran kamera gick ju inte dirket varm den dagen, utan det skötte andra åt oss.. TACK! Och hörrni, give me those pics!

Puss

Röd mina damer och herrar.. röd...

Varför går man och lägger sig igen?? WHY?? Gick upp med Vera 8.30 och kände mig faktiskt ganska pigg trots att det blev ganska sent igår.. och då hade jag även varit uppe vid 6 också och gett henne mat.. Men så när hon somande om runt 10 så kröp jag också ner i sängen.. Kunde inte ens somna till en början utan somnade kanske 10 minuter innan hon var världens piggaste och mest aktiva bebis i hela världen.. Och nu är jag trött som en GNU!! WHY? why?  Jag lär mig aldrig!

Robin sover fortfarande, bakis som en bäver tror jag.. jag har servat med saft nu på morgonen och känt mig som en riktig hemmafru (ej desperat dock) då jag samtidigt tagit hand om barnet och röjt i köket.. Im soo good!! :-D

Laura och Matrin var här igår, always a plesure! Det blev plump, plump, plump, två krossade glas, korttrick (magi rättare sagt), en ruter kung mindre (röd mina damer och herrar, röd :-D) och två myggbett.. Och så läskande alkoholhaltiga drycker förstås, dock inte så mycket för mig då jag är en ansvarsfull smårbarnsmor;-)

täda nu, dels för att Vera halvt som halvt börjat krypa och vistas väldigt mycket på golvet och dels för att Robins syster och hennes kille kommer på besök från Gotland i kväll.. Dom är här och gör the big apple (?) nja, stockholm iaf.. Du vet såna där turistgrejer som gröna lund och gamla stan.. Dom små liven.. så dom sover här en natt.. Så nu ska jag trolla fram täcken,kuddar och lakan som passar till dom täckena och kuddarna..


Have a nice one!


RSS 2.0