The polo

Äntligen så är den hel igen!! Såå himla skönt.. nu kan jag göra vad jag vill, när jag vill igen.. Wiii!
Vi var precis och hämtade den så nu står den där ute och bara väntar på mig för att få ta mig dit jag vill!
Det kallar jag lyx!!




Röda faran..


Vera




   


Tv tablå

I morgon börjar återigen desperate housewifes..
Det betyder ytterligare en säsong med matorgier..
Me like...
Att det är idol precis före är bara pricken över i:et.. Det betyder att orgien kan hålla på ännu längre.. (with the ladies, not alone.. DET hade varit oroväckande)
Me like... me like alot...

Ikväll börjar FÄRJAN... Missa för guds skull inte det.. Oh sweet child of mine, du kommer att få somna tidigt ikväll.. Här ska det skrattas, minnas och förundras.. och säkert också rysas och äcklas.. But, hey! Me like!!
Cinderella.. JUST den båten man alltid åkte då det begav sig.. Laura och Maria, ska vi kolla tillsammans??? =D

Men nu gott folk.. är det strax One tree hill. och sen ska jag stänga av tv,n och skaffa mig ett eget liv..


Vi ses på däck!

Måndag

Haft besök från gotlandia i helgen = inte så mycket tid vid datorn..
Oj vad vi har gått i affärer.. hela helgen faktiskt..
Dom kom strax efter lunch i torsdags och då åkte vi upp och åt lunch på Alexandra i centrum, innan vi åkte till Jakan och shoppade..en hel del faktiskt..
Stackars Patrik, men han var en fantastisk barnvakt!! =)

I fredags åkte dom in och träffade en kompis inne i stan och jag och Vera sooov och hade det mysigt..
På kvällen kom Jesper förbi och vi åt good och myycket mat...
Senare fick jag och Linn svart på vitt att vi är otroligt oallmänbildade i TP.. familjeupplagan..
Visste ni att när en igelkott är 11 dagar gammal kan den rulla ihop sig till en boll för första gången?!

Lördagen var en stor besvikelse..(slutade dock ganska bra ändå)..
Vi packade in oss i bilen och begav oss in till stan för att gå på Aquaria som ligger utanför grönan.. Med akvarium  och hajar och regnskog och hela baletten..
Men kön började på halva Strandvägen och det var smock fullt med bilar, inte en parkering så långt ögat kunde nå, så det var bara att vända och åka hela vägen tillbaka igen...=(
Istället spenderade vi eftermiddan i kista galleria.. Dom små liven hade aldrig varit där förut..=) Dom missade dock tvärgatorna och resturangtorget och tyckte att det var väldigt litet..=D
Är det sant att det är sveriges största, eller har vi drömt???

Igår var det ikea häng och outlet! Sen svea pizza och farväl..
Tycker om att ha folk boendes här.. så kul när det händer saker hela tiden, nu känns det bara tomt..

Deras kväll spenderades på buss och båt och våran med familjen i bro..
Och idag är jag så trött så jag skulle återigen behöva gå i ide..

Det här inlägget har tagit mig nästan en timme att skriva..
Jag har under tiden även tvättat, lekt med Vera, skiftat i diskmaskinen och röjt i sovrummet...


Nu ska jag sluta vara så aktiv och bara vaara..


Helgens hit: Allt
Helgens shit: Aquaria besvikelsen och att herrskapet åkte..


Puss

Skottpengar

Jag hade ångest för att jag drog igång våran tystgående diskmaskin och satte på nyhetsmorgon på tvn.. 35 minuter senare, närmare bestämt 08.17, blir jag chockartat medveten om att våra kära grannanr är hemma! FAAN..
Så Vera är rädd.. och det är bara en tidsfråga innan våra stackars gäster kommer ut med håret åt alla håll och grus i ögonen och frågar vad i helvete det är som försigår??!!
Så mycket för vår gästvänlighet!!!!

Är det helt fel att gå dit och be dom ha lite respekt för min mammaledighet, visa våra gäster lite hänsyn och sen, bara i farten, be dom dra åt helvete?



Gårdagen var iaf mycket trevlig..
Först åt vi lunch uppe på Alexandra och sen åkte vi till jakobsberg och gjorde av med lite pengar... Ooops honey, sorry...

Men nu måste jag gå och krama min dotter som fortfarnade är rädd..

So long

Varning

Stubbiga ben och tajta jeans: Do NOT recomend it! (it hurts dude...)

Trött och hungrig.. (har vi hört det förut?)

Gick och la mig strax innan 22 igår och kände mig såå duktig och var såå nöjd med hur pigg jag skulle vara idag.. haha.. jomenvisst!
Klockan 23 drog Vera igång med vad jag tror var mardrömmar, och låg och fäktade och hade sig, låg inte still mer än två sekunder åt gången..
Jag tog det stackars flickebarnet och la ner henne mellan oss.. Hon fortsatte veva, fast hon sov, så jag la mig med ryggen emot henne och försökte somna.. Efter ungefär 75 sparkar på min ryggrad så blev hon äntligen still och vi alla kunde sova gott resten av natten... Eller alla utom jag förstås, som vanligt..=S Eftersom att hon och jag  delade på ungefär 30 centimeter (det blir så när man varken har mage eller mod att flytta på henne) så är jag defenetivt inte så pigg idag som jag trodde..
Men hon har precis somnat om och jag ska göra det samma..

Idag får vi besök från gotlandia.. Robins syster Linn och hennes Patrik kommer på besök över helgen, trevligt, trevligt.. Får se vad vi hittar på.. Sjuukt fint väder!!


Igår var det taco frosseri här och idol.. Tycker om min tjejer...Enough said..

Nu måste jag kasta mig i sängen så jag hinner så lite sömn jag med..


Natti.. eller... godmorgon.... eller... goddag?? Äh... Natti!


Tisdag

I morse sov vi till 7.45.. sköönt.. vaknade när Robin låste dörren och åkte iväg till jobbet.. Kändes lite konstigt..lite som en blåsning.. var ju inställd på ännu en sån där familjefrukost..Men det var väldigt skönt måste jag säga! Fick tom somna om klockan 9 och sov drygt en timme till...

Sen var det ju givetvis dax för repris av gårdagens avsnitt av Våra bästa år som jag ju missade då jag var tvungen att GÅ UT precis då.. (det var en av orsakerna att jag var så sjukt upprörd, att jag missade det, men vågade inte skriva det igår, men just nu känner jag mig lite wild and crazy... så att säga...så nu vågar jag.. hehe)

Sen bar det av till jobbet för att se så att det stog kvar och för att få se en skymt av dom små liven..Det var kul att se dom.. känns helt sjukt att jag ska tillbaka dit snart..

Sen hängde vi på öppna förskolan halva eftermiddan.. först träffade vi en dietist, pratade om mat och sånt..
Sen var det sång-stund för hela slanten och när dom två papporna som också befann sig i rummet tog ton som om det gällde liv och död, ja då blev jag otroligt glad att inte Robin var en av dom..

Dagens hit: Öppna förskolan
Dagens shit: Hmm...?


Natti


Äntligen måndag(????) 2

Dagen började med att Vera knockade mig totalt och jag spräckte läppen.. Visst, det gör ont, men jag tänkte inte så mycket mer på det.. Men jag har lagt till det på listan över VÄLDIGT irriterande saker idag bara för att få tycka lite mer synd om mig själv..
Grannarna har ju som sagt nån hantverkare däruppe som gör mitt liv till ett helvete..
Vissa dagar VILL man bara inte gå ut.. man vill helt enkelt inte lämna lägenheten.. det känns till och med som att man skulle tvivla om det började brinna.. Jag är väldigt oduschad, har skitigt hår och är allmänt ful.. riktigt riksvidrig för att vara exakt.. Och jag har inte kunnat gå och duscha för Vera är livrädd för den hemska borren (eller vad det är,sticksåg, eller vad heter det?) och vägrar låta mig gå längre än två meter ifrån henne..
Då den hemska hantverkaren äntligen åkte härifrån för vad jag antar var en timmes lunch, så blev jag så glad, så glad och tänkte att nu ska hon äntligen så sova, den trötta stackarn och jag ska äntligen få äta!
Nej.. Vera vägrade sova trots att hon var trött, ja trött som en gnu faktiskt..
När jag ÄNTLIGEN får henne att inse sitt eget bästa och ögonlocken börjar falla så ser jag den hemska blåa bilen svänga upp igen och inom två minuer var oväsendet igång igen..
Veras ögon var återigen stora som femkronor.
Det var bara att dra på sig det närmsta i klädväg, då Vera vid det här laget skrek som en stucken gris, trött och rädd stackarn, slänga upp håret i en, vad jag hoppas var en hårsnodd, hann inte riktigt se efter, och bege mig ut..

När hon efter en halvtimme fortfarnade inte hade somnat och jag för tredje gången hade råkat komma åt bromsen med foten och i mina 80 km/tim flugit med magen rakt in i vagnen, så var jag så uppgiven av trötthet och hunger att jag var nära att ge upp.. psykiskt.. checka ut liksom..
Hon somnade dock strax därefter och jag började bege mig hemåt..
Passerade, såklart, både en byggarbetsplats och en skolgård full med skrikande barn och självklart, så ringde det in precis då! Som tur var så vaknade hon inte av något av det.. Tack älskling!
Bad en stilla bön om att djävulsmaskinen skulle gått sönder, men när jag närmade mig hemmet insåg jag att så inte var fallet då jag hörde den på låånga vägar..
Tilläggas bör att jga börjar bli förskyld IGEN och hade alldeles för mycket kläder på mig, vilket resulterade i att jag svettades.. sk förskylnings svettningar.. OCH vi bor på toppen av en kulle.. fanns med andra ord inga genvägar, utan var snällt tvungen att knata upp för backen..

Satte mig iaf ner i lekparken hemma där jag på tryggt avstånd kunde höra när oväsendet slutade, och där lät jag Vera sova en stund..
I brist på annat så började jag gå igenom massa sms och radera såna där obetydliga som bara ligger och är i vägen..
Och så kom jag fram till alla hundratals sms som skickades och togs emot dagarna runt Veras födsel..
Så en helvetes promenad slutade iaf med några leenden och fina minnen..
Plötsligt kom jag på att jag måste skriva ner alla dom smsen, särskilt dom från bb.. och då jag inte hört borren på ett tag skyndade jag mig upp för att göra det genast..

Tror ni inte att oljudet drog igång igen lagom tills dess att vi klev in i porten?
Stackarn i vagnen vaknade ju direkt och blev jätte ledsen..
Jaja, nu är vi iaf hemma och det har varit tyst i en halvtimme..


Tänkte att jag skulle bjuda på ett så himla fint mess jag fick under fölossningen:

2008-02-03 15:22
Åh!!! Lycka lycka lycka
lycka till! Det här kommer
du klara finfint!
Take it easy m gasen! =)
love you!! Å vad kul! Fan
vad roligt!


Hon har verkligen en förmåga att få fram sina känslor i ett mess=)
Tack Laura love, puss

Nu ska jag ta fram A4 blocket och skriva ner allt innan dom hokus pokus försvinner från telefonen!

Puh

Äntligen måndag.. (?)

I morse var det dags att vakna 5.30.. dags att gå upp 6.00..
MEN, jag måste säga att jga är betydligt piggare då än vad jag är när vi somnar om en timme till, OCH det är faktiskt väldigt mysigt att vara uppe den tiden (kan bero på att jag vet att jag får somna om om två, tre timmar.. kan va..)
Jag får sjukt mycket gjort.. tömmer diskmaskinen, plockar, kanske tvättar, har faktiskt hänt att jag dragit igång en mindre storstädning.. Jo, faktiskt..
Och jag tror inte att Robin klagar över att få frukosten serverad när han kliver upp.. Lite quality time så där på morgon kvisten är ju aldrig fel..


Är väldigt missnöjd idag.. Har ny inflyttade grannan ovanför oss, Ni vet Agneta och Eddie som lämnade den fina lappen i lådan för några veckor sedan..(?).. Har by the way fått en ny lapp, men jag tror jag slängt den.. Där förklarade dom att deras gamla hus nu är sålt men att dom nya ägarna inte har tillträde där förens då och då osv.. Ok, bra, tack, då vet jag, då kanske jag kan sova gott på nätterna framöver... (?!) Dom skrev dessutom att dom kommer att renovera en del, endast dagtid dock, och att detta kommer att låta en del..
Jo tack... I´ve notised..
Vet inte vad dom gör, men satan vad det låter.. Känns som att det kommer att bli ett antal, extremt ofrivilliga promenader idag... =S
Men nu, gott folk, ska jag aldrig mer säga något ont om dessa grannar, för dom är säkert jätte trevliga och snälla på alla sätt och vis, men den där lappen sög bara musten ut mig..
Again: gör man så??



        

Veras rum.. Äntligen är båda byråerna på plats...


  


Nu ska tösen sova och jag ska äta...

Feel the pressure

Idag blev det en andra tripp till ikea den här helgen.. bytte ut den felaktiga lådan.. Dom 18 nummer som var innan oss på byten och återköp tog förvånandsvärt kort tid.. tror vi var där i 20 minuter..
Sen bar det av till outlet där vi köpte en till overall till Vera, i en stl större, som hon kommer att få i julklapp, en brun givetvis..;-) Där köpte jag även en present, som kommer att ligga i en låda här hemma och antagligen ruttna.. Köpte den nämligen till nästa jag känner som blir med barn.. Oh please DO feel the pressure.. Jag är dum i huvet jag vet, men kunde bara inte låta bli.. dom är ju söta i dom där små storlekarna..=D

Efter ytterligare några butiker och ytterligare några kronor fattigare begav vi oss hemåt och Robin skruvade ihop lådan.. Så nu står den på plats och vi är alla nöjda och belåtna..

Snart ska vi åka till Bro och säga hej till mamma som kommer hem idag.. Får nog se en skymt av mormor också kan jag tänka mig!


Kom precis fram till en deprimerande grej... Om jag fortsätter i samma takt så kommer jag att nå mina 7 kilo till jul.. UPP...=(
Så går det när man inte har någon självdiciplin.. Fucking shit...

Well well.. bättre det än att jag inte blir igenkänd av min dotter för att jag har massa hår i ansiktet.. (fatta piken)


later

Lördag kväll

Robin har bytt jobb och behöver inte längre vara nyrakad varje morgon.. han säger att han inte ska raka sig förens till jul.. jag är rädd.. Snart kommer han att se ut som Matti (ni vet, Ronjas pappa).. Jag är rädd..


Var på ikea och köpte byrån idag.. Var så exalterad och stressade Robin och tvingade honom att montera ihop den PRONTO! Stackarn, bönade och bad om att få göra det imorgon då batterierna var slut i skruvdragarn.. Men nope, hård och kall som jag är så var det bara att sätta igång.. Och tror ni inte att lagom till sista lådan så upptäcktes det att den väldigt väldigt viktig detalj på lådan saknades... FAAN!! Jag som sett fram emot att fixa på hennes rum ikväll och sortera hennes kläder osv.. trött man blir...


Well well.. får väl nöja mig med rödvinet, skagenröran (oh yes, home made) kexen, brien, chokladen (I could go on and on) ikväll då... poor me... =D



         

Saturday night


Dagens hit: Det som komma skall... mmm =-P (Maten, that is)
Dagens shit: Okompletta möbler


Ps. Jag är en väldigt snäll flickvän och kör aldrig Hitler style annars.. men jag ville ju så gärna, så gärna ha upp byrån ikväll..

Thanks dudes..

Kul att så många läsare har hittat hit och att ni vill läsa min, ärligt talat, ganska meningslösa skit!! =)

Pappa var här på middag igår, han är ensam den här veckan för att mamma är på KRETA med mormor.. så sjukt avundsjuk! Hoppas fan att hon har med sig presenter till mig! ;-)
Det var trevligt, vi åt tills vi storknade, sen åt vi lite till, kollade på sing along, extra extra och singing bee.. En tv3 kväll helt enkelt..

Nu ska vi snart åka till ikea och trängas, ska köpa en till byrå till Vera då vi inte längre har plats för alla hennes kläder, den bortskämda lilla skiten...=) Ska bli sjukt kul!

Men nu ska jag hoppa in i duschen så att vi kommer iväg nån gång..

So long sister!

Har det hänt nåt extra?

Ok.. Konsum är ok.. jag kan gå till konsum.. But Thats it!! (Det var faktiskt riktigt skönt.. schh)
Synd bara att det, som ALLTID när jag ska ge mig ut, började regna.. Eller.. det duggade lite, men ack så irriterande..
 När jag hade räfsat ihop mina varor gick jag mot kassan och stannade som vanligt till och läste löpsedlarna.. Sen sänkte jag blicken och fick syn på en sån där tidning som man bara inte riktigt kan motstå.. Jag börjde mig ner för att ta en när min hand var nära att krocka med en annan hand, som även den ville åt denna tidning.. Handen tillhörde en 80 årig tant.. fan... Im I getting old?? Eller ÄR verkligen Hänt extra nåt för alla åldrar?? Kändes inte bra iaf..  Om jag köpte tidningen? Självklart!

Blues

Vera ville upp klockan 6 i dag.. Det var jobbigt.. det var väldigt jobbigt.. jag är trött..
Hon börjar bli förskyld igen.. Fan...
Vad hände? Allt som gick så bra.. nu känns det mesta tungt..
Fuck...


Vinden har vänt!

What to do?

Inte gjort ett skit idag heller..
Vad gör alla mammor som är hemma på dagarna? Hänger dygnet runt på öppna förskolan?? Bakar bullar eller går långpromenader flera gånger om dan??
Jag har insett faktum! Jag HATAR att gå på promenad.. Jag VILL inte gå på promenad.. Det är ensamt, det är tråkigt och det är riktigt, riktigt, RIKTIGT jävla jobbigt..
Nej FY..
Det är en sak att gå med någon, då kan det vara skitkul..
MEN, vad gör man då, när man går hemma på dagarna? Jag tänker inte baka, för jag bränner bara skiten.. Och att gå runt i butiker hela dagarna har man varken lust eller råd med...

Nej, när dagens höjdpunkt är Våra bästa år (tack Åsa, skönt att veta att det finns fler muppar här i landet=) ), ja då har det gått för långt..

Är det kanske dags att istället ge sig ut på en walk för att känna sig lite mer som en del av samhället??
Näe...

A tribute

Vart tar tiden vägen?
Idag gjorde Vera ytterligare ett framsteg som fick mig att börja fundera på om hon inte trots allt är ett barn sänt från högre makter..
Hon stod själv... jajemen! Hon stod helt själv utan stöd i typ 6 sekunder.. Älskade unge, hur kan du allt? För bara 7 månader sen kunde du ingenting förutom att få våra hjärtan att båda slå snabbare och ibland, vad det kändes som, inte slå alls.. Och nu har du lärt dig så mycket att jag inte för allt i världen kan förstå hur det gått till..

Sedan Vera kom så har mitt hjärta vuxit sig större och det är verkligen som dom säger; man ser världen med andra ögon och får helt andra värderingar..
Jag har alltid varit blödig, men nu.. alltså, jag skäms att säga det.. men jag fäller tårar till allt från Oprah till Vänner..

Nåt som alltid ger mig vätskebrist är denna underbara låt som spelades på Veras dop, jag skulle kunna skrivit texten själv..
Me löööve!



Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.
 
Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.


Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.
Älskade barn


Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara



Recycling

Grannen var upp ikväll med två fulla påsar med barnkläder.. Tack snälla söta rara du... Jättefina saker och massor med söta rosa kläder och klänningar.. Iofs så börjar jag bli lite bättre på att köpa typ rosa och sånt, men det bruna och vita tar fortfarande vääldigt stor plats i hennes garderob.. Så är ju perfekt att få tjejiga kläder eftersom det faktiskt är väldigt fint..
Var jätte mycket fina och fräscha grejer.. så imorgon så blir det till att manekänga här..=D

Nu så börjar det bli dags att krypa till kojs..

Dagens hit: Biblioteket
Dagens shit: sent i säng som vanligt.. gnu imorgon också alltså..

(Jag är nämligen en sån som behöver minst tio timmars sömn för att vara mitt allra bästa jag)


Natti natt


Nostalgitripp och lycka!

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen på biblioteket.. japp, du läste rätt.. biblioteket.. Har inte besökt ett bibliotek på säkert tio år!
Var där med mammagruppen och pratade om språk och tal..
Och vilken NOSTALGTRIPP det var! Satan.. Alla böcker man själv växte upp med.. Ååhh..
Jag ser så otroligt mycket fram emot att få visa Vera allt det där.. Läsa alla böcker och visa alla filmer..
Jag måste säga att jag hade en väldigt trygg och mysig barndom.. Det var väldigt mycket Astrid Lindgren och alla klassiker som lever än idag.. Och allt kommer verkligen tillbaka nu när man har fått barn själv.. Kan inte berga mig att få dela allt med henne..


Trodde ALDRIG att jag skulle bli så här upprymd och känslosam efter ett besök där.. Nu ska jag genast gå in på adlibris och shoppa så det bara står om det! =D



Later


Måndags funderingar



Varför, alltså VARFÖR, är siffrorna på hastighetsmätaren jämna när hastighetsbegränsningarna är udda?






Det bästa jag har!



Hur kan det bästa jag har visa sig så lite i denna blogg??
















Ok... enough is enough!

Söta drömmar

Inte många knop idag.. Förutom trippen till visningen (som by the way var en riktig besvikelse, lägenheten var, för att citera mig själv; riktigt jävla riksvidrig! Synd Laura) så har dagen bestått av Pizza, nap och, oh yes, The candy king!

Tack för att du kom upp och tog hand om Vera, means alot.. Tack för allt! Ses snart igen..

Imorgon börjar Robin på nya jobbet! Spännande!! =D
Och jag ska bege mig till BVC för en liten session med mammagruppen..
Så stackars Robin får glida in på nya jobbet med en röd liten polo.. Manligt.. verkligen.. jätte...
Förlåt älskling, men jag kör inte den innan backen funkar som den ska..





Tack Lina för ditt fina inlägg.. det värmde..=D

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och drömma söta drömmar om fungerande bilar, smärtfria bantningskurer och underbara sovmornar..



Natti natt

Trött som en gnu..

Var på räkbåt igår..
Nu har jag släppt lös min klaustrofobiska sida.. Det var trångt, det var riktigt trångt.. synd, för det förstörde mycket.. Men annars så var det trevligt.. Kul att se folk man inte sett på länge och att träffa lite färskt blod, så att säga..
Tacosen och räkorna var riktigt jävla riksgoda.. och Matte var en jävel på att skala..
Kvällen slutade tidigt då båten kom i land 23.30 och vi begav oss hemmåt..
Var jätte skönt att komma hem i tid och vara någorlunda pigg idag.. Eller borde iaf.. man jag är fan riktigt trött.. Ändå fick jag sova till 10, det var sjukt skönt.. Synd bara på ungen som skrek och skrek och skrek hela morgonen, i lägenheten under.. eller var det över?? Vet inte, irriterande var det iaf..


Idag ska jag gå på lägenhets visning.. Nej, vi ska inte flytta isär.. jag ska följa med en vän.. Och det ska bli riktigt kul!


Fick den fina vagnen häromdagen!! Kuuul! Så nu jävlar ska det ut och köras, håll i er allihopa!


Nu orkar jag verkligen inte skriva mer..
Återkommer...

Ett handtag?

Fördelar med kärlekshandtag:

Man kan sätta bebisar på dom
Även för stora byxor håller sig på plats
Kan i vissa fall luta sig själv emot dom, med underarmen.. (jo, faktiskt)
Inga problem för en annan, lite mindre människa att gömma sig bakom dom (vid tex kurragömma)
Man behöver aldrig känna sig ensam
Sa jag att man kan sätta bebisar på dom?

Helgmys och fasansfulla skräckhistorier!

Får man börja den här torsdagskvällen med att skryta lite?
Var hos läkaren i förmiddags med Vera på rutinkontroll.. Allt såg jätte bra ut och dom färdigheter hon visade är sånt som dom brukar kontrollera vid 9 månader kontrollen!! =D Stolt! Hon är 7 månader..


Varför ska jag alltid göra allt i sista minuten?? Idag har jag haft fullt upp..
Först var det läkaren, sen var det hem och städa då vi får fin besök imorgon, klockan tre var tvättstugan bokad för att tvätta upp massa lakan.. Och så var jag tvungen att åka och handla också.. Så nu är jag bra färdig..
"Men oj stackars dig" tänker ni nu, "försök hinna med allt det där OCH ha ett heltidsjobb, du går ju ändå hemma på dagarna, din otacksama odåga!"
Men det ska ni veta gott folk, att när man har en sjumånaders som kryper runt benen och ständigt kräver din uppmärkasamhet, ja då tar allting dubbelt så lång tid!
Så idag har jag varit jätteduktig och förtjänar att krypa ner i nytvättade lakan.. mmm...


Det bästa jag vet just nu är att lägga mig i sängen inne på Veras rum och bara ligga och titta på henne när hon leker och utforskar.. igår kollade jag även igenom hennes sagoböcker för att ge min själv en nostalgitripp..
Alltså.... allvarligt... kommer ni ihåg sagorna vi växte upp med?? Dom är ju brutala så det skriker om det..
Stackars lilla Greta som skulle göda sin inlåsta bror Hans för att han skulle bli tjock och rund så att häxan kunde äta upp honom..
Eller lilla Rödluvan som lägger stenar i magen på den elaka vargen så att han inte ska orka resa sig utan falla ner och dö.. (Ok.. vargen förtjänade det sannerligen, men ändå..)
För att inte tala om Mio Min Mio och Bröderna lejonhjärta.. hua!
Nej du Vera.. Här är det Bullerbyn och Madicken för hela slanten!

Imorgon kommer svärmor upp från Gotland över helgen, mys.. Så imorgon blir det ikea, as usual, då dom inte har det på ön dom små liven..=)

Men nu är det sängen som aldrig förr!

Natti


BIG BANG

Hey! We survived!!
Klockan 13-14 någonstans idag skulle en liten Big Bang återskapas och hela alltet skulle sugas in i något svart hål och allt skulle förintas..

Var det BARA jag som blev lite brun i byxan?
Som hjärtat började slå lite extra på?
Som  ville börja ringa runt till fok och förklara hur mycket jag älskar dom?
Som bara ville bryta ihop och gråta, lyfta händerna mot skyn och skrika WHY GOD, WHY?
Som ångrade bittert att jag överhuvudtaget läst artikeln?
Som sedan kom på hur jävla töntig jag är, gav mig själv en örfil och fick vidare med mitt liv??

Bara jag?
I figured...

Idol

Ikväll är det dax för väggen i hallen att slås upp!! WooHoo!! Satan vad jag längtar, ska bli så kul när allt är klart!
Och eftersom jag inte under några som helst omständigheter får komma nära varken spackel byttan eller hammaren så kommer jag att fly fältet.. Jag tar Vera under armen (ja, ni fattar) och beger mig till Cissi för att få se Idol i lugn och ro (?)..
Me like!!

Stiffmeister



Stifler everybody......=D
Den sköna, självupptagna och överkåta yngeln i American Pie filmerna... Och nu även i "Vem kan slå Filip och Fredrik"... eller??

?

Vad gör Stifler i "Vem kan slå Filip och Fredrik"?

Christmas spirit

Jag vet inte vad det är med mig.. Jag är så brutalt trött hela tiden!
Antingen så har jag blivit smittad av något väldigt dödligt virus eller så är det lördagen som fortfarade gör sig påmind bakom ögonlocken.. Men det mest troliga är att småbarnstiden har kommit i kapp och jag inte längre är den där supermorsan som orkar allt och lite till..
Fast det är ju sant som en av mammorna i mammagruppen sa, att nu har man ju hållt på i ett antal månader, så att man börjar bli trött är ju ganska förståeligt..
Satan.. alltså jag skulle kunna gå och lägga mig och vakna lagom till dom ljuva tonerna av julmusik...

På tal om julmusik.. ÅÅåå vad jag längtar, jag ÄLSKAR hela december och allt som hör det till.. musiken drar jag gärna igång i slutet på oktober eller början på november..Brukar dock inte vara så uppskattat.. Rekomenderar Absolute Christmas, så jävla bra..=D
I år måste vi ju till och med ha en julgran, wiii.. Har aldrig haft det förut då man ändå inte varit hemma på själva julafton, det har liksom aldrig blivit av.. Men nu finns det ju barn i huset, PANIK..FAN VAD KUL...så då måste det ju finnas en sån.. Trots att vi kommer att spendera julen på gotland..

Och till er icke juldyrkande, jag är ledsen men snart är vi där! Three month to go=D

Oj, nu blev jag genast lite piggare när man fick lite christmas spirit =D

Ska börja göra mig iordning för the cake!

Hörs då!

Go Britney!

Idag har vi sovit, lekt, ätit, sovit, lekt, bytt blöja, lekt, ätit och sovit.. Och jag längtar något så fruktansvärt till sängen igen.. Snart så.. ska bara kolla klart på kristallen... kanske...

Längtar till imorgon.. Då ska jag få träffa mammorna över en bit tårta borta i grishusen.. (ett bostadsområde som kallas för det, vi ska alltså inte sitta och äta tårta med några grisar eller liknande..) Söt... en mamma hade namngivningskalas i går och det blev tårta över, så tänkte hon på oss andra mammor....=D
Och så ska jag ringa och boka bord på GOLDEN HITS!!! Fan vad kul!
Och tillslut så ska vi förhoppningsvis åka och köpa den nya vagnen på kvällen...=D Wiiii.....


Jag måste nog motvilligt erkänna (inse) att min mission inte går som på räls direkt, den är snarare ganska körd i botten... =(
Ska vänta någon vecka och sen ta nya tag... kanske....

Tillslut vill jag bara säga GO BRITNEY!! Hon fullständigt ÄGDE på nattens Video Music Awards...
Är glad för hennes skull.. stackars, trasiga lilla tösabit, hon förtjänar lite cred!


Dagens hit: Det ljuvliga bebis skrattet som smälter de mest frusna av hjärtan..
Dagens shit: Bilbarnsstolen som befunnit sig på parkeringen utanför sambons arbetsplats hela dagen i heelt fel bil..=S

Pucko me

När jag ÄNTLIGEN har en bil som är villig att köra mig vart jag vill, så ooorkar jag inte flytta på bilstolen så jag faktiskt kan använda mig av bilen... suck......
Blev bortbjuden på tårta idag, men neeej......
Well well.. jag fick komma imorgon istället.. Thanks dude...=D

.....

Vilken helg...
Känner mig extremt avslagen och skulle behöva gå i ide några dagar..
Firade Cecilia igår..
Trots att det var lugnt så blev det sent och jag gick upp strax efter att jag kommit hem, så att säga... Zzzzzz
Då bar det av till barnkalas till Veras kusin Alva som fyller 3.. Typ 5 barn och ett x antal vuxna, och det sög musten ur mig ganska brutalt..
När vi kom hem fick vi besök av Jesper och Åsa.... Det var jätte kul att se dig igen Åsa, och Jesper, dig också förstås, men dig ser jag ju lite oftare..=)
Nu hör jag sängen ropa EXTREMT högt på mig.. Så jag ska genast springa dit och gömma mig i drivorna av täcken och kuddar, skööönt...

Varit en väldigt rolig dag trots att jag varit tröttare än på länge..

Dagens hit: Barnkalas och kvällsbesök
Dagens shit: Den brutala sömnbristen


Over and out

Har den äran Cecilia!

Cissi fyller 25 idag och det skall firas..
Sitter här fixad till tänderna och väntar på att tösen ska vakna så man kan stoppa ner henne i den fina klänningen och ge henne lite mat för att sen bege oss..

Hon får vara med halva dagen.. Runt 17-18 kommer mormor och hämtar upp henne så att även mamma kan förfriska sig!
Thanx mom!

Men nu ska jag ta tag i barret på min karls huvud, så chao!!

Vem vet mest??

MICKE!!! Vad söööt du e... Och duktig!!! =D

Jag är fan sjuk i huvet! :S

Im a happy fellow!!

Nyss hemkommen från Barkarby.. Ett antal kronor fattigare, (vill inte räkna efter) men med väldigt fina saker.. Bla en overall, jippiiii!! Vintern är räddad!! Blev en typ benvit (opraktiskt jag vet, men hon ska ju inte ligga i nån sandlåda och gräva direkt) från Polarn o Pyret.. visste att jag kunde lita på dom..=)

Var även förbi Laura och Karro på deras mysiga arbetsplats.. Ja, mysig.. faktiskt.. Ett fint gult hus där man kände sig som hemma.. det har ni gjort bra, tjejer!

Hela den här dagen har varit så underbart bra! Först så damp det ner MASSA roligt i brevlådan.. Tidningen MAMA, och kort från fuji som jag framkallat och andra roliga saker..
Och så är jag såå nöjd med alla presenter jag hittat och kläderna jag köpt till Vera.. slank ner en tröja till mig själv också..=D

En sak jag måste ändra på är mitt matchnings behov.. Är som besatt av att matcha.. speciellt med Vera.. Men annars oxå.. Färger that is..
Tycker synd om Robin, han "vågar" typ inte klä på henne för han vet att jag är där och byter sekunden efter.. Inte lätt för stackarn, men jag mår faktiskt inte bra om jag vet att hon går runt i orange tröja och rosa byxor, eller nåt.. DET kanske inte är så svårt att förstå, men att jag skulle riskera att missa bussen (nu har vi ju lärt oss att jag inte åker buss av olika anledningar, men det var bara ett exempel) bara för att jag var tvungen att springa upp igen och BYTA NAPP, för att den inte riktigt passade med det hon har på sig.. det är nog övertänd!! Men jag vet ju om mitt problem iaf, thats a good thing right? Haha, jag är fan sjuk i huvet!! =D


Nu ska jag slå in presenter för glatta livet då det är många kalas i helgen och så ska jag försöka hinna slappa lite innan Verisen vaknar.. Sen är det dax för middag och sen bär det av till Cissi för att hjälpa till med förberedelserna inför imorgon.. Turning 25 you know!!


Hörs då!

Vaddå rå???

Ni vet, det är ju en djungel därute med massa olika dieter.. Atkins, GI osv osv.. Finns det NÅGON som tillåter godis till lunch??

Well Im on it!!!

Vagnar, overaller och bilar och jag vet inte allt!

Började dagen med att åka upp till da dentist med Vera för en liten tand lektion inför dom kommande tänderna.. dom små riskornen som kommer att ploppa upp vilken dag som helst.. VILL INTE... då blir ju min bebis ett barn... =( Vill att hon ska va liten och tandlös ett tag till, är inte riktigt redo.. Fast samtidigt så längtar jag något ofantligt tills hon börjar gå och man kan hålla henne i handen... ÅÅååååå.... =D

Sen på eftermiddan så tog jag mig en underbar nap på två timmar.. Finns inget bättre! Så jag lär ju häcka framför tvn halva natten nu...=S
KAN vara så att häckandet kan bero på mer än napen, nämligen mitt enorma sockerintag nu i kväll..
Jajemensan! Jag har varit och köpt godis.. en jävla massa godis...
Kanska dag att läsa lite i boken igen? Ni vet den där boken som skulle få mig att gå ner 7 kilo till jul! Motivationen ligger i botten, jag jag tänker lite att: "Kom ju i dom där jeansen, så nu kan man ju lägga sig lite på latsidan"..
Haha.. ja ni hör ju vilken självdisiplin jag har.., FAAAN... Jaja.. whats life without food??


Imorgon ska jag ge mig iväg för att hitta den perfekta overallen.. Blir Lindex, KappAhl och Polarn o Pyret i barkarby.. Ska även in på toys´r´us och köpa en present till min brorsdotter Alva..
OCH så ska jag hälsa på några vänner på jobbet när jag är in the neighbourhood... Nice...


MÅSTE köpa ny vagn till Vera snart.. Hon verkligen vägrar sitta i den, om det inte är för att hon ska sova.. mne så fort hon vaknar så ska hon upp.. och hon skriker tills man plockar upp henne.. tro jag det.. sitta där, tänk dig själv.. sitta och titta på sin mamma liksom..=)
Nej hon vill ju se vart vi går och vad vi gör.. ska köpa en sån här:





Enkel och smidig och går in i min bil också (som INTE ALLS FUNKAR SOM DEN SKA).. vilket skulle vara helt underbart perfekt.. Fin va? Me like....

Nej bilen funkar inte som den ska... Femman funkar fin fint.. men backen krånglar fortfarnade.. men nu får det vara så.. orkar inte mer nu.. har viktigare saker att lägga pengarna på.. som vagnen tex..
Får väl ge fan i att köra bakåt...=S


Well well.. nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och sen inta horisontellt läge..

Så... later!


Dagens hit: Oh sweet heaven, the nap!
Dagens shit: Helvettes backen... (både den i bilen och den från parkeringen upp till huset, men jag syftade på den förstnämnda..)


PS. Måste köpa knäskydd, för Veras favoritlekar nuförtiden innebär extremt mycket knän slåendes mot golvet, och ligger man inte i, så kryper hon ifrån en.. puh...=D

Vilken underbar dag!

Bilen är hemma!! =) Den är även hel!! =) Works like a charm, så att säga..=) Så jävla skönt..
Spisen har även kommit och är på plats i köket.. och as we speek så är Robin i bro och kapar till hyllorna som ska upp i samma rum..
Och snart är det även dax för årets IDOL!! Älskar när alla bra serier drar igång igen på hösten!
Vilken dag, skulle man väl kunna sammanfattad det hela! Vilken underbar dag!
Håller även tummarna för min vän idag! Men det är klart att det går bra.. kul... wiiii!! =D


Men nu är det pyjamas för den lilla tösabiten som kravlar runt på golvet..


Dagens hit: Bilen och spisen förstås
Dagens shit: Lata jag



Shopping

Bidde ingen overall.. hittade ingen som passade oss..Får ge mig iväg en annan dag på en ny mission..
Hittade dock massa annat mysigt att stoppa ner flickan i...

Dagens bästa:



Den sjukt söta mössan.. i rosa till och med, den ni! Såå fin!

Men det bästa av allt :



Hade jag kunnat säga killevippen (ni vet som i Nils karlsson pyssling) och krympt mig själv så hade jag gjort det och hoppat i dom själv!! Det finaste lilla par av skor jag någonsin sett..


Nu ska jag försöka slita mig från alla nya kläder och ta tag i en ordentlig storstädning här hemma! Var bara tvungen att visa er dom söta skorna! =)

Dagens hit: The stins
Dagens shit: Hmm.....


So long!

I-lands problem

Fick ett par jeans av Robin när jag fyllde år... Jätte snällt, dom var jätte fina och INTE gratis.. Men det fanns ett problem.. DET VAR 7 VECKOR EFTER FÖRLOSSNINGEN!!

Jag har haft sån ångest varje gång jag har öppnat garderoben och sett dom ligga där och se SÅ ledsna ut.. har ju gått 6 månader nu.. Och varje gång jag har sett dom så har jag blivit påminnd om att jag faktiskt inte borde ha ätit den där bullen eller faktiskt kunde ha tagit en omväg eller två när jag varit ute och gått..


Men nu......
Ladies and gentlemen!!!
JAG KAN HA DOM!!!
Happy happy happy! Ska aldrig ta av mig dom!! =D
Dom var nästan lite för stora.. (i benen that is.. barbapappa som man är så är dom fortf väldigt tajta i midjan, thank god för sköna tunikor och stora linnen=D)

Blev så glad att jag måste berätta för nån, så går jag och sätter mig och bloggar om det, vilken tönt jag är!!! =D
Men en lycklig tönt! Som nu ska fortsätta klä på sig och ge sig iväg!
Hmm.. kanske blir ett par byxor eller 7 i stinsen..=D


Later


The crazy German guy..

Snart ska jag packa in mig och Vera i bilen och bege oss till sollentuna där vi ska spendera hela eftermiddagen.. Först ska vi hälsa på en kompis på jobbet och sen bär det av till, oh yes, the stins! (Stinsen gott folk)
Måste köpa lite vinterkläder till tösen så man inte står där när kylan kommer lika chockartat som vanligt, och bara har solhattar och klänningar att erbjuda.. och det ska bli så jävla kul!! Det är verkligen hundra gånger (ok, 10) roligare att köpa kläder i stl bebis än i stl 34/36.. (34/36,haha, yeah right).. faktiskt.. me like!
Var inne på att köpa en sån där "björndräkt" till henne igen.. alltså en lurvig, brun overall eller vad man ska säga.. en sån som hon hade förra vintern när hon var alldeles, alldeles nyfödd.. Den där teddybjörnen Fredriksson kunde ju slänga sig i väggen, det var så sjukt gulligt.. Men sen kom jag på att hon växer ju faktiskt.. Och tänk om hon börjar gå i vinter, jag menar, det skulle faktiskt se GANSKA groteskt ut om hon kom staplandes med lurvig kostym med små öron och hela baletten.. hmm.. nej jag tror jag skippar den..

Sen så ska jag åka och lämna Bilen gud glömde.. Jag ska möta Robin där hos den galna tysken, när han slutat jobba, sen åker vi hem tillsammans, och ska väl antagligen, på nåt sätt hämta hem den imorgon igen.. Och om inte fanskapet funkar som den ska då, då vet jag inte vad jag gör.. Så PLEASE, håll era tummar för mig!!!!!!

Ska som sagt snart åka, ska bara kolla på dagens avsnitt av, the one and only: Days of our lives... Oh shut up! Du hade också fastnat för det tillslut om du var hemma på dagarna!!! ;-)







The sweetest dream


Tlöött..

Så sjukt trött .. Vill egentligen kasta mig i sängen, men det blir bara helt enkelt inte av.. Känns taskigt mot Robin som just nu står och spacklar igen en dörr..(eller alltså, dörren är borta förstås, han spacklar igen gliporna mellan väggen och spånplattorna..eller vad det är? Gips?) ..så jag tror jag sitter kvar här med tändstickor i ögonen och går dit lite då och då och frågar hur det går och säger att han är jätte duktig och att det ser jätte bra ut.. (Egentligen har jag ingen aning om hur det ska se ut.. och spackla kunde jag inte heller fick jag höra häromdan när jag hade täppt igen två borrhål..)
Blir inge hantverkare av mig med andra ord..oh what a shame!



Jag har en längtan....


Godnatt gott folk!


Bring it on!

Att det ska ta två dagar att återhämta sig var nåt nytt... Am I getting old?????
Satan..Känns som att jag skulle kunna sova en vecka i streck!
Måste dock säga att min förskylning är BORTA!! :-D Tappade typ rösten helt fram på småtimmarna i lördags men den börjar hitta sin ägare igen.. skönt.. Vera tittade vääldigt konstigt på mig när jag pratade med henne.. hehe.. stackarn, gud vad hon måste ha undrat..

Ska lämna in min bil imorgon, IGEN, snälla alla, håll tummarna för att den blir frisk också! Nån som har nåt tips på ett bilmärke som ALDRIG går sönder...? Bring it on! Ganska less på dessa fanskap, men skulle inte klara mig utan..

Köket börjar bli färdigt också.. så sjukt kul!



FÖRE FÖRE FÖRE FÖRE FÖRE FÖRE




HALVVÄGS HALVVÄGS HALVVÄGS HALVVÄGS




SOON, BABY.. SOON



Nu ska jag gå och gräva ner mig några minuter innan Vera vaknar igen..

Later

RSS 2.0