Underbara barn

Nu har vi kommit hem från mässan!
Sjuukt mycket folk.. eller.. folk.. det är mammor med vagnar och en och annan besvärad pappa..
Men det var kul!
Vi har fyndat lite och fått lite gratisgrejer.. satan vad jag bara älskar allt som har med bebisar och barn att göra.. !!

Vi åkte tåg jag och Vera.. Gick väl så där.. Själva resan var hur smidig som helst, tåget gick raka vägen i princip ända fram till entren på mässan.. Och det var lite folk som åkte.. mkt smärtfritt alltså.. MEN, Vera tyckte INTE om att sitta i vagnen som alla andra barn, och hon ville INTE sitta still i famnen, där var hon som en ål.. Hon var glad tack och lov, för det var ju kul att åka tåg, men det var för kul, så det gick inte att sitta still.. Det ända som hjälpte var att stå upp med henne i famnen, men hur lätt är det på ett vingligt tåg.. ? Nej usch, det var inge kul!
Men fram kom vi, och kul var det!

Veras höjdpunkt var när vi stannade till vid "fischer price" ståndet, och lekte i lekhörnan.. Massa barn i olika åldrar som slagit läger där för en stund och dreglade på allt, tog leksaker från varandra och gav varandra på moppo.. Jajemen! En unge, kanske lite över året, tog tag i Veras arm av nån anledning, han ville väl ha prylen för sig själv eller nåt, och Veras kusin Alva flyger upp och tar ett stadigt tag i den killens arm.. Det var sååååå gulligt! Älskade unge, försvarar sin lilla kusin! Duktig!! (Fast så får man faktiskt inte göra..)



Lekhörnan, barfota som vanligt då det första hon gör alltid är att dra av sig strumporna.. Efter skorna då förstås..







Köpte dom här underbara små tofflorna på Vincent.. me like!





Trevlig helg mina små sparvar!

Kommentarer
Postat av: Jenny Wiberg

Var det värt att åka dit?

2008-10-31 @ 22:22:01
Postat av: Jenny

Alltså.. i brist på annat kan det vara mysigt att gå runt där, och kolla på alla söta bebisar och fina vagnar typ, hehe.. Men jag vet inte.. Jag har lite svårt för trängsel. Jag är glad att jag var där, men skulle inte åka oftare än en gång per år.. typ..

2008-10-31 @ 22:58:09
URL: http://jennyforslund.blogg.se/
Postat av: Jenny Wiberg

ok,får se om vi åker.

2008-11-01 @ 11:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0