Bus eller godis?

När Robin kommer hem från jobbet visar han stolt upp påsen med närmare 1,5 kg lösgodis som han har köpt...
15 minuter senare ringer det på dörren och två söta häxor tittar storögt upp på honom.

- Bus eller godis!
- Vi tar bus, säger Robin med sin sockersötaste röst

Robin stänger dörren och jag ger honom the eye, sticker ner min hand i påsen, får upp en näve och springer ut efter flickorna som blir jätte glada..

Om man vägrar ge ifrån sig lite av sitt godis till små barn på halloween när man är 25, då kommer man inte till himlen!

Jag kommer att få sidenlakan i himlen!

Underbara barn

Nu har vi kommit hem från mässan!
Sjuukt mycket folk.. eller.. folk.. det är mammor med vagnar och en och annan besvärad pappa..
Men det var kul!
Vi har fyndat lite och fått lite gratisgrejer.. satan vad jag bara älskar allt som har med bebisar och barn att göra.. !!

Vi åkte tåg jag och Vera.. Gick väl så där.. Själva resan var hur smidig som helst, tåget gick raka vägen i princip ända fram till entren på mässan.. Och det var lite folk som åkte.. mkt smärtfritt alltså.. MEN, Vera tyckte INTE om att sitta i vagnen som alla andra barn, och hon ville INTE sitta still i famnen, där var hon som en ål.. Hon var glad tack och lov, för det var ju kul att åka tåg, men det var för kul, så det gick inte att sitta still.. Det ända som hjälpte var att stå upp med henne i famnen, men hur lätt är det på ett vingligt tåg.. ? Nej usch, det var inge kul!
Men fram kom vi, och kul var det!

Veras höjdpunkt var när vi stannade till vid "fischer price" ståndet, och lekte i lekhörnan.. Massa barn i olika åldrar som slagit läger där för en stund och dreglade på allt, tog leksaker från varandra och gav varandra på moppo.. Jajemen! En unge, kanske lite över året, tog tag i Veras arm av nån anledning, han ville väl ha prylen för sig själv eller nåt, och Veras kusin Alva flyger upp och tar ett stadigt tag i den killens arm.. Det var sååååå gulligt! Älskade unge, försvarar sin lilla kusin! Duktig!! (Fast så får man faktiskt inte göra..)



Lekhörnan, barfota som vanligt då det första hon gör alltid är att dra av sig strumporna.. Efter skorna då förstås..







Köpte dom här underbara små tofflorna på Vincent.. me like!





Trevlig helg mina små sparvar!

I lands problem

Sitter här med spretiga fingrar efter nagellacks målning och blodiga ben efter rakning.. Hårt att vara tjej.

?

Här kan ni se Veras "första steg"..


OM ni kan se det, så betyder det att jag har lyckats och är då en mycket stolt och lycklig kvinna, och om jag är en mycket stolt och lycklig kvinna så är husfriden på topp här hemma.. Så snääälla, se, SE!!

I dag har vi varit....

....nere på öppna förskolan och gjort hand och fot avtryck..
Vera verkligen älskar att vara där, och hon älskar att pussa och krama på dom andra barnen.. såå sött!!!
Hon gav söta Elias några schyssta frisyrer med sitt slem...=D

Sen så har jag faktiskt lyckats att lägga ut ett klipp på youtube.. men smarta jag fattar inte hur ja ska länka hit...

Det ska snöa i natt.. Robin håller på och byter däck på volvon just nu.. Min kanske får nytt i helgen eller nåt.. Hoppas att det inte är allt för jävligt väder i morgon då jag ska till Underbara barn mässan i Älvsjö..
Ska bli jätte kul, har aldrig varit där förut..

                                                         ubb_loggul


Återkommer med massa bilder kan jag tänka mig..

Nu väntar jag bara på att Robin ska komma hem med chokladen som jag bad honom köpa med sig hem.. mmmmm,...


So long!

Scary

Varje morgon efter Våra bästa år, är det Montel Williams Show.. Me like! En talk show alltså, och han tar upp ämnen som berör.. Ofta typ olösta mord, försvinnanden osv.. Det är intressant, men jag blir ju så rädd! Fattar inte varför jag inte lär mig, jag ska inte se sånt där! Och jag ska definitivt inte se sånt dom pratar om idag.. Spöööken.. Nu har han gäster där som har vålnader hemma.. och min blick blir som fast klistrad, kan inte sluta titta, trots att jag vet att jag inte kommer att våga gå på toa på tre år framåt.. fan fan fan.. i believe it, I believe it bad! Och efter jag sett såna här program så ser jag Agata död 1876 och Stig 1892 i alla mörka hörn.. Nackdelen med vintern är mörka mornar när man måste gå upp... HUA!!


En annan jobbig grej är att jag måste klippa mig! Jag HATAR att klippa mig! Men nu har jag svinto i hårtopparna och det blir ju inte bättre av att Vera drar av mig 7000 hårstrån varje dag!
Funderar på att antingen göra en Britney eller klippa mig som fröken Beckham.... eller inte...


Ha en underbar torsdag, det ska jag ha!!

Let it snow

Har precis tryckt i mig ett ton tacos! Det var jävligt gott! Det blev to.m över så det räcker till imorgon också.. FAST jag är mätt... hmmm.. har jag gått och blivit smal utan att jag märkt det??

I dag åkte vinter jackan på..
Jag är en sån som HATAR att frysa, det finns inget värre.. så förra året köpte jag en ny jacka. Stor, varm och skön.. Och i år kan jag ha den knäppt!!! Förra året var det ju inte mycket som gick runt min midja, då var jag ju höggravid..

Ängsmark med snö

Hoppas på myyycket snö i år..
Snälla snälla rara snöguden!

Another wednesday

När jag var och handlade igår så stod det en farbror bakom mig i kassan.. Han tittade ner på Vera som satt i vagnen och sa:

- Vart hittar man en sån där att köpa?? Höhöhö
- Haha, ja du, tänk om det var så lätt, skrattade jag.
- Tur att det inte är så kanske..
- Sant, väldigt, väldigt sant!

Och det var verkligen SÅ sant.. Det finns så många därute som inte ska ha barn, så jag blir mörkrädd bara jag tänker på det!
Det gav en liten tankeställare och jag är bara sååå glad att Vera kom just till oss.. Den bästa familjen för just henne!!
Vi älskar dig så mycket! Jag kan inte fatta att hon snart har varit lika länge på utsidan som hon var på insidan..

Hon var så duktig igår, hon stod och sög på en morotsstav och tappade den på golvet.. in under soffan förstås, slår ju aldrig fel.. iaf, och tror ni nte ungen lägger sig på golvet, platt på mage, sträcker in handen under soffan och plockar fram den!
DU ÄR INTE ENS 9 MÅNADER, DU SKA INTE KUNNA SÅNT!!!!!




Försökte lägga in ett klipp när hon går som jag filmade med digitalkameran imorse, men det gick inte.. nån som vet hur man gör???

Happy

Då har man ätit sig mätt igen då.. väldigt mätt.. för mätt.. Är fan ett under att jag inte väger 50 kg mer än vad jag gör..!
Men det var väldigt gott och jag fick extrem matkoma.. sängen ropar högt på mig och jag ska alldeles strax krypa ner i den och låta den vagga mig till sömns..(?) Måste bara kolla runt på dom vanliga sidorna på da internetski först.. som alltid, kan va därför som det blir så sent varje kväll och jag känner mig som en överkörd igelkott varje morgon.. men vad gör man inte för att hållla sig uppdaterad??

Ikväll så har jag TRE vittnen på att Vera tog 17 steg.. Hörde ni det?? 17 STEG!!! Jag blev alldeles till mig och visste inte vart jag skulle ta vägen.. Flög upp och satte filmkameran i händerna på Cissi, men självklart fick vi bara med typ 5 steg.. Fast kanske 3-4 gånger, så det blev bra ändå..
Så medans hon tog sina 17!! steg så växte jag 17 cm..





Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på.. funderar på långpromenad.. kan hända, kan hända..

Natti natti

Gardin fan

Söta Laura kom förbi efter jobbet och var uppspelt då hon skulle på visning i kväll.. En VIP visning=D Bra där!! En liten fin lägenhet med stor uteplats alldeles i närheten av där vi bor.. gångavstånd med andra ord.. Fucking awesome!
Så nu tycker jag att vi alla håller tummarna att tösen har medvind i morgon och änligen kan göra en adressändring!

Mamma och pappa har precis åkt hem, Vera har precis somnat (as in totaldäckat) , Robin borrar och skruvar för att få upp dom satans gardinerna som jag strukit och fållat ikväll! Puh, duktig som få! (jag alltså, som krupit runt på golvet som ett annat Mähä och gjort allt för att få dom lite släta, men Robin är också väldigt duktig!)
Det började inge bra dock.. första gardinen jag gjorde fållade jag upp åt fel håll, alltså utåt och inte inåt, så den var bara att glömma. som tur var så hade jag 4 längder men behövde bara tre, så det var inte hela världen.. det jobbiga var bara att behöva stryka en i onödan.. Men men, det är ju jag i ett nöt skal, fort ska det gå.. och då blir det lätt så.. Skärpning!!

Jag ska snart gå och lägga mig och drömma om en väldigt lång sovmorgon, och imorgon blir det förhoppningsvis öppna förskolan och på kvällen Desperate housewives och en massa kackel!


Gonatt på er!!

Ps. I kväll slogs rekordet på 4 steg, det nya är 6 små..

Tummen mitt i handen??

Åkte till ikea i morse.. köpte gardiner till vardagsrummet, ääntligen!!
Men jag får ju inte upp skiten! Fan att man inte ska klara sånt själv.. Det är alltså gardinstången jag inte får upp, trots hjälp från skruvdragaren.. Då jag var svettig, darrig i högerarmen och väldigt irriterad gav jag upp! Jag som ville fixa och göra fint idag!
Jaja, får göra det ikväll..






Vera och mamma


Älskade unge, som idag reste sig upp helt utan hjälp.. Stog och vinglade en stund och satte sig sen ner mjukt och fint på rumpan..
Rekordet är nu 4 steg.. Nu får du inte växa mer min älskling!


I kväll kommer mamma och pappa på besök så deras tvättmaskin lagt av och ska låna våran tvättstuga.. Så jag ska snart sätta igång och baka äppelpaj, men först ska jag kolla i skåpen om vi får nån middag idag!


So long!


Har inte ett skit att skriva...

...som vanligt nu för tiden...fan..

Har i alla fall varit på ikea och i barkarby idag.. har aldrig sett så mycket bilar på ett och samma ställe, det var helt sjukt! Dom hade to.m sagt på radion att det var bilkaos i barkarby, bilar kom varken ut eller in.. Såå besvärligt tyckte jag inte att det var, men satan vad bilar..

Köpte en super fin julstjärna på rusta.. En stooor stjärna i guld och vitt, längtar som fan tills jag får hänga upp den!!
Och Robin smet iväg och köpte golv till klädkammarn! Awesome!
Ska faktiskt tillbaka till ikea imorgon och köpa gardiner! Jag är en riktig konsumerare (?) jag=D

Robins familj åkte hem för några timmar sen, mysigt att ha folk omkring sig! Vera vägrade ju förstås att gå, tog väl ett steg eller två, men det var inte så mycket mer.. typiskt, dom lär ju tro att vi ljuger..=S

Kollar på "40 year old virgin" nu.. Den är fan rolig, var sjukt länge sen jag såg en film senast..
Men som sagt, har inte ett skit att skriva egentligen, så varför sitta här och slösa tid?
Jag ska ta mina trötta, bleka, små (?) skinkor och sätta dom i soffan i stället och kolla klart på filmen.. Kanske.. känner jag mig själv rätt så kommer jag att antingen somna i soffan eller gå och lägga mig när det är en halvtimme kvar..
Blir så trött på mig själv..

Natti


Nice sunday

Igår var vi på Aquaria ute på Djurgården..
det var inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Trodde det skulle vara stort och ljust och stooora bassänger, men det var burrigt, mörkt och det kändes som vi var i en grotta typ..
Men det är ändå kul att ha varit där.







På kvällen var vi hemma hos mina föräldrar för en tvättäkta familjemiddag..
Och nu bär det strax av till ikea..
Satt på hemsidan igår kväll och kollade runt, och satan vad mycket jag ska köpa till tösen.. Dom har så sjukt mycket som man missar i butiken, den här tex:


Coolaste pipmuggen!! =D

Så nu ska vi göra oss iordning och åka innan heeela norra stockholm börjar trängas på parkeringen.. Sjuukt, hysteri.. Blir lika irriterad varje gång..

Nice sunday!


Glad

Igår skymtade Robin något i ögonvrån och får syn på Vera, som kommer knatandes runt soffkanten...=O Skit unge, du ska inte kunna sånt än!! =D

Väntar på min svärfamilj (?) som kommer in genom dörren vilken minut som helst! Vera är mätt och pigg och på strålande humör, kuuul!

Ha en underbar helg!

Anklagad

Då jag blivit anklagad för fusk på ondhets testet gjorde jag snällt om det idag.
39% ond.
Har jag vaknat på fel sida idag?
Är man bittrare/ondare på mornarna än på kvällarna?

"Du ruvar en ondska i ditt hjärta, även om du döljer det väl" löd min dom. Men bilden av ängeln log fortfarande mot mig..

Ska göra om testet ikväll efter ett glas vin eller två..
Då kanske vi kan få svar på viktiga frågor.
Att de flesta våldsbrotten begås under inverkan av alkohol är ju känt, men även att efter ett par glas så börjar man älska dom man i normala fall tycker är helt ok..

Så det här kanske funkar lite som ett lögndetektortest.. Hur är jag efter ett par glas? Angel or devil?

Spännande, mycket spännande..


Ps. Jag är kattkvinnan också.. i ett annat test.. mjauuu

Evil

Gjorde precis ett test.
Ett ondhetstest..
Jag är till 30% ond.
Jag är ärligt talat förvånad.. trodde att jag var ondare än så.
När testet var klart fick jag en bild med en ängel under procenttalet.
En ängel!
När 30 % av min kropp och mitt sinne fylls av ondska..
Det förklarar varför världen ser ut som den gör..
Uuhh, scaaryy..


Sweet child of mine





Fixar lite...

Grattis!

Stort GRATTIS, VÄRLDENS finaste Jenny Wiberg till eran lilla son!!!
Finaste familjen!  Puss


Vera hjälpte mig i köket idag:





Det var roligt att öppna alla luckor på en gång!
(Varför gör man så? Skriver som att det är ungen som säger det?? Suck..)






Finaste dräkten, rosa och brunrandig tröja och byxa från H&M, spring och köp som julklapp till närmsta lilla flicka!
Finns i brun och ljusblå också för pojkar!


(Förlåt alla ni som fått sms och samtal från Vera, där hon ofta säger någon käckt, i smsen alltså, eller inte säger något alls.. trodde aldrig att jag skulle göra sånt, lovade mig själv det.. men fan, det bara blir så...)

Onsdag

När klockan var 10 imorse hade jag halvt stor städat hela lägenheten.. Det kallar jag effektiv!
Sen bakade jag en äppelpaj..
Om jag var Robin skulle jag fria direkt..! (pik, pik)

Det var jätte mysigt att ha mammorna här och se barnen leka med varann..såå söta dom små liven..
Sen var jag upp till ICA och hämtade ut ett paket från H&M..
Sen har jag och R planerat in i minsta detalj hur vi ska göra i klädkammarn..
Och så kom vi fram till att vi kanske ska flytta ingången till vårat sovrum istället för ifrån hallen..men det får bli vid ett senare tillfälle.. Coooooolt!!!
När vi är klarar här så kommer det att se heeelt annorlunda ut kan jag lova.. Snart så ska vi måla alla dörrfoder(?) i hallen vita, nu är dom vitlaserade.. FAN VAD KUL ALLT ÄR!!!!!



Igår tog Vera 4 steg..duktig!
Nu är det tv..

Natti

Fan

Zzzzz.. Fick typ 20 minuter...Zzzz
Trots att ja var så trött kunde jag inte somna eftersom jag skulle ligga o grubbla över massa skit först..
Typiskt.. en till zombi dag..

Laura, ska vi byta några dar? Du är hemma med Vera och jag får SOVA EN HEL NATT!!! ??
Fast jag vet, jobba är oftast också riktigt jävla riksjobbigt!

Night from hell part 4

i går var det säsongs premiär av Prison Break, och då vi är dom enda i hela världen som inte laddar ner avsnitt så blev det sent i säng.. Somnade väl strax efter halv tolv tror jag.. Halv två var Vera PIGGAST i kungsängen.. hon ville alltså gå upp..
Men hennes mamma tyckte verkligen inte att det var en bra ide då hon var vääldigt trött, och bara tanken på att vara uppe "själv" mitt i natten skrämmer skiten ur henne.. Så Vera hamnade mellan oss i sängen för att hon skulle somna om, och mellan 01.30 och 03.00 utdelades det ett x antal sparkar, ett x antal suckar (av mig) och jag är ett x antal hårstrån fattigare..  Fattar inte vad hon ska upp i håret att göra.. Pain!
Mellan 03.00 och 07.30 hade vi vad som kändes som en orolig iller mellan oss.. hon låg inte still en sekund..
så idag kan ni tilltala oss familjen Trötter..

Så nu när hon äntligen somnat om ska jag göra detsamma och hoppas på att jag får några timmar..

Såå.. godnatt..

Vi fick ett chockartat...

...uppvaknande efter tuppluren på eftermiddan av den satans borren (eller vad faan det är för nåt) från grannen.. What da...är dom inte klara än?? Vad dom än pysslar med så börjar jag undra om jag inte hade gjort det fortare än dom?? Hantverkare med tummen mitt i handen?? Shit...

Sen var det bara att lämna sängens trygga famn som ställa sig i köket.. Choklad muffins och lasagne..  Muffinsarna var inte lika sega som förra gången och lasagnen var smaklös.. Buhu..cant blame a girl för trying..

Pappa och Robin var duktiga och tapetserade förrådet så nu är det klart! Niiice!! Nu är det bara till att flytta över all skit och börja fixa i klädkammarn.. Wiiii!!

Har precis kollat med ett öga på färjan.. Var det Big brother Robin eller var det bara likt?? Ni vet han som hade i hop det med vinnaren Jessica?

Nu ska jag röja upp lite här hemma sen är det bingen..

Natti


Sweet monday

I morse somnade vi om 7.30 och sov ända till närmare 10.. så sjukt skönt.. det var länge sen..
Nu ska jag fräscha till mig och sen ska vi åka och handla, lämna barnkläder och andra kläder till välgörenhet, (självklart) och sen ska jag förbereda en julklapp..

I eftermiddag blir det till att baka choklad muffins till främmat ikväll..
Någon som testat dom? Så sjukt goda.. frasiga utanpå och sega i mitten... Mmmm

Later

Julklappar och överraskningar!

Idag har varit en sån där aktiv dag..
Vi har köpt en hel del julklappar (oh yes, it´s time now.. äääntligen!!) och annat kul..
Sen var vi förbi mamma och pappa och åt kladdkaka, namnam..

Min älskade underbara Robin avslöjade även något som skulle varit en överraskning egentligen, att han hade tänkt fixa iordning klädkammaren när jag var i norrland.. Lägga nytt golv, spackla och måla väggarna, sätta in belysning och sätta upp hyllor! Älskar dig så mycket!
Han kunde dock inte hålla tyst när jag började babbla om hur mycket jag längtar tills det är klart och hur jag vill ha det!
Och nu när jag vet om det så kanske vi drar igång redan nu.. Så glad!
Nu är det jag som kommer hänga på ikea kan jag lova!

Åsa och Jesper var här igår kväll, så gulliga!
Imorgon har mamma och pappa bjudit in sig själva på middag (vilket är quite alright då vi äter gourmet middagar hos dom var och varannan helg).. Då ska pappa och Robin tapetsera nya förrådet så det bir klart så vi kan börja rensa i klädkammarn, kuul!!

Ser fram emot hela den här veckan..
På onsdag kommer ett gäng mammor hit med sina bebisar, lovely..
Och på fredag kommer familjen Hardinge och stannar över helgen, och kan tänka mig att det redan då blir en hel del shopping till klädkammarn och förhoppningsvis en tripp till aquaria, som inte blev av för några helger sen..

Men nu ska tösen nattas och jag kan lova att jag inte är långt efter..

Have a nice one!

Familjärt

Åt så mycket skit igår så Anna Skipper hade behövt terapi om hon såg oss.. Men gott var det!
Var faktiskt skönt att vara hemma igår, vi är så sociala nu för tiden så klockorna stannar.. Så när vi är ensama på helgerna så är det skönt..
Känns som vi har folk på middag flera gånger i veckan.. I love it!
Längtar tills ikväll då Jesper och söta Åsa kommer .. hm.. måste bara klura ut vad vi ska laga..


Satan vad trött jag är.. Vera är inte nådigt morgonpigg nu för tiden.. och dom som känner mig vet att jag skulle kunna sova 17 tim per dygn om jag fick.. det är ju skönt att sova!

Har inte ett skit att skriva, så nu ska jag bada Vera, sen ska jag bada mig själv och sen ska vi vara familjära..

Later

Vilken blåsning

Sitter här fixad till tänderna sedan ungefär en timme tillbaka.. OM en timme skulle jag nämligen ha åkt iväg till jakobsberg för att dra en middag med jobbet.. Nykter, as in kört bil, då jag inte har många kronor just nu och det kostar skjortan att ta sig hem plus att jag helt enkelt inte vill vara seg imorgon..
Det skulle ha varit jätte roligt att se dom små liven igen..

MEN någonstans på vägen blev jag bortglömd då det informerades (?) att det inte alls blir någon mat utan bara en massa öl..

Så nu ska jag byta om, tvätta av mig sminket och åka för att köpa mig någonting att äta då jag inte ätit sen klockan 7 imorse..

Irriterad som få..

Ha en underbar kväll, det ska inte jag ha!

Walk the walk and talk the talk..

Det är jobbigt att ha barn..
Ibland är det vääldigt jobbigt att ha barn..
Men vad gjorde jag utan denna underbara varelse? Jag är så otroligt tacksam att hon är min, och att det blev just hon!
Tack för att du ville komma till oss älskling!




Tröttisen




Det är jätte svårt att få henne på bild när hon står själv..
men här fick vi till det ganska bra iaf..

Hon har även tagit sina första steg..
För några dagar sedan hände det och vi trodde att det var en engångshändelse och att det skulle dröja innan hon gjorde det igen.. men icke.. hon har tagit några stapplande steg varje dag sedan dess..

Hon går inte, men hon har tagit sina första steg..

Duktiga, älskade unge!


Idag har vi varit inne hela dan, har ju varit sådant skit väder.. Skulle egentligen åkt en sväng till jobbet idag för att få bekräftat att den goda nyheten stämmer, men vi sket i det helt enkelt.. Tar det imorgon istället...
Ska även ut med jobbet imorgon kväll då min kompis Maria jobbar sin sista dag då..

Nu ska jag pussa lite på min familj och sen är det vänner!

So long!

Say hello to my new little friend!

Så här ser min kväll ut!



Hello Grey´s Anatomy..

(Yeah right, jag vet lika väl som du att den där kommer att vara slut när det börjar kl 21.00)

Gott och blandat


Tre små

Har vittnen på att Vera idag tog tre steg!

Natti

What a wonderful world..

Telefonen har ringt 17 gånger (inte riktigt, men fan inte långt ifrån), har skickat ungefär 38 sms, mottagit ungefär lika många, haft en sjukt lång diskussion via mail med tre kompisar, kom vi fram till något? Stressat som en gnu för att hinna till öppna förskolan (där jag skulle varit 13.30), försökt underhålla Vera som varit trött men inte kommit till ro, kan vara för att mamma sjöng nattvisor i 190 och hon kände av att något inte riktigt var som vanligt, hennes blick talade om för mig att så var fallet..
Har bokat 1 väldigt rolig tid och fått ett glädjande besked..

Nu sitter jag här, svettig (som vanligt), med huvudvärk och är fortfarnade stressad, kan vara för att jag skulle varit på ÖF för en halvtimme sen.. Väntar på att Vera ska vakna (då jag äntligen fått henne att somna) för att återigen stressa ner mig själv till ÖF..

Där ska vi vara i ca en timme så att mamma får prata vuxen språk och Vera får leka av sig med sina jämnåriga, sen ska vi till ICA och hämta ut nya datamusen och köpa milda så att mamma kan bege sig hem och vara hemmafru och baka en äppelpaj till den stora klunga fruntimmer som kommer på besök ikväll..

Då det sitter en mamma därnere (ÖF) och lite halvt väntar på mig så ligger pulsen på 1070 och ångesten på 168..

Varför gick jag inte och lade mig en timme tidigare igår, gick upp en timme tidigare imorse, sket i napen på förmiddan och tog några tuggor mindre på lunchen.. tänk så mycket mer jag skulle ha hunnit då..

Nu är jag totalt tom i huvet!

Day of my life

Jag tror jag har kommit ur mitt beroende..
Jag har gjort det helt själv, helt utan varken plåster, tuggummi, böcker eller någon som helst hjälp. Det var faktiskt ganska lätt.. ingen direkt viljestyrka heller..
Visst, det har varit jobbigt ibland och har fått ångest då och då..
Men jag blir inte längre kallsvettig, irriterad och allmänt otrevlig .. Jag tar det faktiskt med ro.. och det trodde jag inte..
Jag menar.. det har gått typ en vecka.. det är ändå 7 hela avsnitt...
Tror inte jag behöver "Våra bästa år" längre..

MEN.. idag såg jag att dom ska börja köra repriserna på morgonen kl 7!
Så ni stackare som missar det på dagarna pga tråkigheter som JOBB.. ni har nu chansen! Bra va??!
Så risken finns att jag kommer åka dit igen eftersom jag kommer att kolla på det på mornarna.. Men nu vet jag iaf att jag
KAN sluta.. Moahahaha








Var på mammas jobb idag för att kopiera lite och tror ni inte att ungen släpper mig, och står själv i vad som känns som en evighet.. alla tanter jublade, men min egen mamma missade det då hon sprang iväg precis då.. Självklart hade man inte kameran med sig då.. typiskt..
Och flera gånger den här veckan har jag kommit på henne med att stå själv väldigt väldigt korta stunder, och ramlar alltid när jag börjar jubla..


Dagens hit: Hela dagen har faktiskt varit väldigt väldigt bra..
Dagens shit: Att vi inte hann till öppna förskolan..


Natti

Choklad muffins

Jag tog mig samman, gick in i köket och gjorde dessa underbara skapelser.. (jag kallar mina bakverk för det har jag märkt)..
Och sweet Lord, oh my...



Det var, för att citera Kishti, ett halleluja moment!


Måste bara dela med mig av receptet:

150 gr smör
2 ½ dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl mjöl

Sätt ugnen på 175 grader.

Smält smöret i en kastrull.
Lyft av från plattan och rör ner socker, kakao och vanlijsocker.
Rör ner ett ägg i taget och sist men inte minst mjölet.
Klicka ut i små muffins formar.
Grädda i mitten av ugnen i 12-14 minuter.

Så lätt och så gudomliga..
Dom var kladdiga och fina, inte som vanliga muffins..
TRY IT!!

Give her a home damit!

Vera sover, jag sitter och kollar på recept för att få inspiration till att sätta igång att baka, och jag tycker synd om Laura som har ett helvete med att få tag på en liten jävla lägenhet att leva sitt liv i!
Jag trodde faktiskt inte att det var så här svårt att få lägenhet.. visst, bostadsbrist är väl ett ord man hört en gång eller två.. men det trodde jag främst var närmare stan i lite mer attraktiva områden. Inte ute i den här getto förorten, och inte när man är en helt vanlig, hederlig medborgare som gör rätt för sig och när ens enda vilja är att få ha ett hem.. en egen oas att ha sina möbler i!
Jag har iom Lauras sökande insett att det är näst intill omöjligt.. det vill säga om man har så pass mycket värdighet kvar att man vägrar sätta sig i en etta med sunkig kokvrå och skitig, hålig och kanske rentutav möglig våtmatta i badtummet.. Söker man efter minsta lilla standard så är det näst intill omöjligt att få tag på något.. Det vill säga om man har något av en budget (vilket i det här fallet absolut inte handlar om något extremt)..
Att få tag på en hyresrätts lägenhet kan bevisligen ta upp till flera år!
Vad gör man???

Äh shit, jag ska aldrig mer flytta!

Laura, om jag hade pengar så skulle jag köpa dig ett stort jävla hus!

Ge inte upp, puss

(Nu blev jag så upprörd så jag skiter i att baka... =P)

En härlig söndag!

Idag har jag varit en tvättäkta hemmafru..
Dagen började med att hela familjen tog en promenad till affären och köpte ingredienser till da cheesecake som jag sedan gjorde..
Laura och Bäret fick avnjuta denna skapelse, om än lite för varm då vi, tjockisar som vi är, inte orkade vänta på att den skulle kallna.. Den var väl sådär.. var första gången, så måste ge mig själv lite cred..

Sen blev det tacopaj för hela slanten, hemmafru som sagt..=)
Gott var det och mätt blev man..
Illamåendet har precis börjat avta..

Kul att ha folk runt omkring en här hemma en hel dag!

Robin blev under sin dusch varse att varmvattnet börjat sina..
Ser det som en chans att slippa blöta ner mig och kan istället krypa ner i sängen tidigare.. Sweet.. Tog ju faktiskt en snabbdusch i morse, så det är bara håret som får somna skitigt..
 


Dagens hit: The guests
Dagens shit: Nope, nada, zero


Amerikansk cheesecakeTacopaj

Saknar min bebismage!

Hade Fabian och gulliga Emilie här på tacos idag..
Halv sju åkte dom vidare på inflyttningsfest..
Kvart över sju åkte min ögonlock igen.. Vaknade dock 17 gånger av att Vera antingen drog mig i håret eller petade mig i ansiktet..
Tillslut fick hon välling och somnade som en stock..
20.00 bestämde jag mig för att sova, 20.15 fastnade jag vid datorn och här sitter jag än.. men ska faktiskt krypa till kojs snart..
Jag skiter i att det är lördag, jag är trött.. jag vill sova..


Har kollat runt lite i gravid bloggar och så..
Jag saknar min bebismage...!
Jag saknar den sjukt mycket.. vill klappa den.. Vera älskade, rara, bästa, underbara unge.. vill du krypa in igen? Bara för en liten stund? Så kan jag få klappa på dig och så kan du få sparka lite på mig??




(Det är INTE en cd skiva under armen, det är skugga.. OBS!)




Some old pics..


Dagens hit: Fabbe labbe liten och tillhörande
Dagens shit: Förmiddagen och den brutala tröttheten som har sänkt sig över mitt sinne och verkar vilja stanna..


Lördag

Robin är jätte duktig!
Han är ute och gör rätt för sig.. jag rymde, haha
Fan...det regnar..
Jag är inne med Vera istället.. Just nu sover hon , men när hon vaknat är det lunch och sen ska vi åka och handla!
So much for that gemenskap...=P

retrokid.se

I dag bestämde jag mig för en sak.
Jag ska starta en webb butik och sälja barnkläder.
Jag ska till en början göra det på fritiden för att sedan kunna göra det for a living, så att säga..
Jag ska sy kläderna själv, allt i retro.
Funderade lite på namnet, kanske rent ut av "Retro kid"? Fan va coolt..=D
Tänk velour.. Mycket brunt, orange, vitt, grönt.. Rosa/brunt..
Åå, jag ska börja på en gång!
ÄNTLIGEN har jag kommit på vad jag verkligen vill göra, det här är mitt kall!!

Men vänta nu...


Jag har aldrig sytt något i hela mitt liv, förutom dom där fula gympapåsarna man tvingades göra på slöjden i skolan..
Jag menar.. alla gardiner jag någonsin haft har varit minst två decimeter för långa.. (dom vi har i köket nu är tom 40 cm för långa tror jag, jag har vikt in dom lite fint så det inte syns (?))
Jag kan INGENTING om datorer.. För jag antar att familjeliv och blogg inte kommer att hjälpa mig nu??
Hur fan ska jag hinna med allting som detta skulle innebära på kvällar och helger samtidigt som jag ska ha tid med familjen?
Jag är med handen på hjärtat både ganska slarvig och oansvarig.
Hur skulle jag kunna driva ett företag??


Hur tänkte jag egentligen?

A girl can dream right??

I den här familjen håller vi inte på med sånt..

I dag har jag varit omänskligt trött..
Vera ville gå upp 5.40 i morse men skicklig som jag är fick jag henne att somna om en timme till.. (skicklig, hmm.. tror snarare hon brås på mor sin..)
Så 6.40 gick vi upp och somnade sen om och sov mellan 8 och 10.
På eftermiddan efter att jag hade somnat typ 5 ggr under Våra bästa år gav jag upp och kröp ner till Vera och sov en timme till..
Still trött as hell..
Tror fortfarnade att jag börjar bli gammal och närmar mig klimakteriet..

Vi tog en uppfriskande promenad och sen tog vi bilen upp till ica.
Står i kön när det helt plötsligt uppkommer en doft som INTE går att förknippa med hallontårta..
Det är varmt, det är trångt, jag svettas.. Snälla älskade rara unge, INTE NU!!!
Jag ville bara sjunka genom jorden..
Vad gör man? Låtsas som att stinkbomben inte tillhör mig??
Säger högt och tydligt medans man viftar med handen framaför näsan: "Iuuu, vem är det som har släppt sig??"
Lämnar sina varor och går för att aldrig mer återkomma?
Byter blöja on the spot?
Ursäktar sig och meddelar att vi aaldeles strax är klara och förklarar att sånt här faktiskt händer..

Nej, jag gjorde inget av de ovanstående..
Jag stod kvar och såg cool ut och upptäckte till min stora glädje ett till barn i kön!
Åh, hur kunde jag ens för en sekund tro att MITT barn skulle kunna göra någon sådant..?? ;)
Jag andas ut, pulsen återgår till det normala och i samma stund är det min tur att betala..
När jag kommer ut i bilen och ska lyfta in henne vinklar jag henne lite snabbt och drar en sniff.. och återigen: Hur kunde jag tro att det skulle kunna vara Vera??? I den här familjen håller vi inte på med sånt..

Nej jag vet fortfarande inte vad det var, om det faktiskt VAR någon som släppt sig, om det VAR den andra ungen som behövde en ny blöja eller om det kanske tom VAR Vera som släppt en liten fis.. Eller var det jag?? Jag vet inte, lär aldrig få veta och jag har bestämmt mig för att släppa det nu..


Nu ska jag strax göra hemmagjorda pizzor på pitabröd i ugnen, sjukt gott..
Självklart har jag hemmagjord tomatsås också..
I´m soo good...


Ha en sjukt bra kväll alla!!

En lördag i gemenskapens tecken

På lördag kommer jag att samla vuxenpoäng.. Alot!
Jag ska ta min kratta, min spade, min sopkvast, min gräsklippare, min skottkärra och min stråhatt och ge mig ut på gården och vara med på gårdsstädning.. Den ni!
Jag ska känna gemenskapen och värmen från alla mina grannar, jag ska knyta livslånga band och känna mig delaktig i en gemenskap..
För det är väl så en gårdsstädning går till?

Det känns lite sekt liknande och jag är lite rädd..
Då vi inte äger ett enda trädgårdsverktyg eller en skottkärra heller för den delen, så ska jag bara gå ner som jag är, möjligtvis med gummistövlar.. (nej just det, då dom är i stl 24 så växte jag säkert ur dom -83, möjligtvis -84)
Jag ska gå ner och göra rätt för mig, trots att jag inte ens slängt ett endaste litet godispapper på marken..
För om jag inte gör det, då måste jag hålla mig inne bakom stängda gardiner hela förmiddagen och får för guds skull inte gå ut på balkongen ens för att ta lite luft..
Jag ska med andra ord dra mitt strå till stacken, be till gud att Vera är på sitt skrikigaste humör och lämna sekten snarast möjligt..
Om det inte är så att jag faktiskt kommer att knyta livslånga band och känna mig som en del av en gemenskap, vilket är ytterst tveksamt..

Jag säger jag, Robin är i allra högsta grad delaktig i detta ångest moment, så VI ska ta hem några vuxen poäng på lördag..
Och när det är gjort ska jag åter igen inta rollen som den perfekta hemmafrun och avnjuta en middag i goda vänners sällskap..

Natti

Dagens outfit!

Dagens bästa köp:



Så coola!







Vera var extremt omedgörlig



Coolaste Travolta kragen



Sur blev man



Veras mamma älskar retro!

Vart tar tiden vägen?

Vaknade i morse, trött som en gnu.. kollade vilken tid vi skulle till bvc imorgon och upptäcker att det var IDAG vi skulle dit! Vad har hänt med mig? Jag som aldrig missar tider eller kommer försent, hatar när folk gör det, men nu för tiden händer det allt mer ofta.. To much on my mind i guess..
Vi hade iaf 1,5 timme på oss innan vi skulle vara där.. Vi åt gröt båda två och sen åkte vi.. Vera växer och frodas och följer sin kurva perfekt, vilket hon har gjort från dag 1..

Sen åkte vi till jakan och mötte upp min mamma som gick lös i butikerna i outlet och barkarby, hon skämde verkligen bort Vera totalt! Tack mamma!





Vera alldeles, alldeles nyfödd..

Kossa?

17.45 idag svettades jag.. Jag tror jag är på väg att hamna i klimakteriet, bli en så kallad klimakterie kossa (vilket kommer att vara det exakt rätta ordet för mig när den dagen kommer), eller så är det efterskalvet efter den tiden då Vera bodde i min mage.. Kvinnliga hormoner..
I vilket fall så hade jag en mammig bebis hängandes runt benen, en klar maskin som väntade på att bli hängd, en middag för sex personer på spisen och två halvklara tårtor på bänken och till råga på allt så inser jag, när födelsedagsbarnet ringer och säger att hon är på väg, att jag inte slagit in hennes present..
På mig hade jag en urblekt tshirt och gråa mjukisbyxor med knän stora som fotbollar och håret hängade och håliga strumpor..
Så såg jag fortfarande ut när alla kom..

Maten var i alla fall god och tårtorna likaså..
Jag frächade till mig och fick på mig andra kläder och sen bar det av på bio.. MAMMA MIA..

Så nu sitter jag här lite halvt övertänd och fast besluten om att jag ska bli musikalartist.. (=S).. som alltid när jag sett en sådan..
Måste dock säga att svenska musikalen var snäppet bättre.. Fast den man ser först brukar ju kanske vara det?
Var hela 3 år sen jag såg den.. sjukt.. skulle lätt kunna se den nu igen.. DÅ var jag övertänd kan jag säga..
Imorgon när jag vaknar kommer det vara jag som poppar ABBA kan jag lova.. och jag kommer vara livrädd att någon ska stå och kolla på mig genom fönstret.. hehe..


Nu är det jag som ska kasta mig i sängen och sooova.. skönt som satan ska det bli...



       

The movie crew


Dagens hit: Mamma Mia!
Dagens shit: Klimakterie förvirringen


Sleep tight

Only me??

Om man kollar på topplistorna around the world så verkar jag vara den enda i hela världen som tycker att "I kissed a girl" med Katy Perry är så fjortis att ens egna fjortistid bleknar likt ett föremåls öde i solen en hel sommar..
Suck


Take a bow med Leona Lewis däremot.. grym..

7 Oktober

Vera har börjat vinka..
I dag fick hon syn på sig själv och efter att ha vinkat en liten stund så var hon bara tvungen att gå fram och känna lite..








Nu har hon precis somnat och jag kom till min stora besvikelse på att jag inte kunde göra henne sällskap utan måste gå och duscha.. faan..
Sen bär det av upp till coop för lite handling och öppna förskolan efter det..


Vill även passa på att säga stort grattis till Maria som fyller år i dag! Grattis!



Vacker som en dag...=)

Ha en bra dag, puss

Dinner and a movie

Jag längtar till onsdag!
Då har jag styrt upp en middag här hemma innan vi går på bio och kollar Mamma mia!
Tjejerna ville gå ut och äta, men då min ekonomi just nu är pretty non existent, så tyckte jag att det både är 100 ggr mysigare, billigare och , hey, om jag får säga det själv, godare, att äta hemma... En a´la Jenny är aldrig fel.. ;)


Mamma Mia


Ser extremt mycket fram emot både maten och bion.. (och sällskapet förstås)
Har ju sett musikalen och har höga förväntningar på filmen, men jag tror inte att jag kommer att bli besviken!


Men före onsdag kommer tisdag och då ska jag, Vera och Laura hem till Cissi och kolla på Desperate housewifes.. Men på dagen öppna förskolan och handla mat till onsdagen, kuul...


Men just nu så är det köttbullar som ska stekas och makaroner som ska kokas..


Ha en underbar dag!

Sweet monday

Har precis vaknat från våran sköna, obligatoriska förmiddags nap.. Det är det bästa på hela dan!
Vaknade av en duns när mina foton slog i golvet i hallen..
Lycklig sprang jag ut för att genast kolla på dom, men lyckan blev kortvarig då den finaste bilden av alla inte var rätt storlek.. Den kommer inte passa in i ramen, det fattas några centimeter på ena kortsidan.. Vilken besvikelse..



Det till vänster är nytt, på dom andra två är hon 4 månader.. Lillskiten.. på dom här bilderna ser man verkligen att hon blivit äldre om man jämför, en mamma ser ju annars inte sånt.. Läskigt..


Väggen i bakgrunden kommer inom en (i hope) snar framtid att bli grå...  Det är i vardagsrummet och jag är extremt trött på den sterila sjukhus känslan.. Tur att vi inte gjorde hela lägenheten vit från topp till tå som vi hade tänka från början.. Om inte annat så BLIR man ju lite lätt störd då tillslut..


Nu ska jag gå och försöka få i oss båda lite lunch och gråta lite mer över bilden som dom skurit helt fel!!


Ledsen för det extremt riks tråkiga inlägget.. Men eftersom alla ni workers skyller allt som går fel på måndagar, på att det är just måndag, så gör jag också det..

Later

Kalas

Var på kalas i dag hos min bror som fyller 27 imorgon, och det var nice..
Massa god mat (som alltid hos dom) och gudomlig tårta.. för att citera min 3 åriga brorsdotter: "shit vad gott".. haha.. hon är så söt så klockorna stannar..
Fick även veta att brorsan och lilltjejen troligtvis föjler med till norrland i november.. hoppas! Farmor skulle bli så glad.. hon har inte träffat oss båda samtidigt på över två år.. och då fanns inte Vera med i bilden..

Nu ska jag ta hand om min tjuriga tjej som skriker efter mig... Maaaamaa, maaamaa, mama... Pappa duger tydligen inte just nu..


Natti

Le kitchen

Nu är det äntligen färdigt..
Först en påminelse om katastrofområdet före:




Efter:





Matplatsen


Självklart väntade jag tills det blev mörkt så man fick tända ljus och höja mysfaktorn (förlåt laura för mys-ordet) ytterligare..

Dörren är borta, bänkskivorna är utbytta och förlängda, spisen är ny och hyllor är uppsatta där dörren var innan.. Och så nytt kakel förståss!
Vi är sjukt nöjda, TACK Jesper för all hjälp! Puss

Nu ska jag slå in paket! (So much for that "gå och sova tidigt")




Dagens hit: Le Bro
Dagens shit: Att vagnen inte alls får plats i skuffen..


Natti

Grattis på 8 månaders dagen..

Kom precis hem från bro där jag varit hos mina föräldrar och ätit lammstek och lekt frisör..
Trots att jag har klippt Robin i 2 ½ år så har pappa alltid vägrat låta mig sätta saxen i hans..
Och hör och häpna, pappa kommer aldrig mer sätta sin fot på en frisör salong, han blev såå nöjd och jag måste faktiskt erkänna att det blev jävligt snyggt..=D

Imorgon ska vi ut till Färingsö på kalas.. ska bli trevligt!
Men ikväll ska vi bara ta det lungt och gå och lägga oss tidigt.. iaf jag.. fast det var ju inget nytt..=S


Jag har så mycket inplanerat resten av året så jag blir alldeles svettig..
Kul? Nej ångest...
Med en extremt tajt budget och en extrem mängd dåligt samvete så är det inte kul!
Nu ikväll blev det bestämt att det blir en tripp till norrland i slutet på november, det känns bra, där är det verkligen lugn och ro och ingen stress, sköönt..
Robin blir kvar hemma då han måste jobba..
Farmor fyller 80, det är därför vi åker.. och det ska bli väldigt spännande att se hur snö ser ut.. har faktiskt glömt det..


En helg krockar två saker.. jobbigt jobbigt..
Det är höstlov på gotland och Robins familj kommer upp över helgen.. Inte ofta vi ses och lilla Vera blir ju bara större och större.. På lördagen ska vi samlas allihopa hemma hos mina föräldrar och äta middag osv..
Problemet är att samma helg på har en kompis och hennes kille 25 års kalas..
Får tyvärr välja bort kalaset.. Trist men så får det bli..


Sist men inte minst vill jag säga GRATTIS VERA PÅ 8 MÅNADERS DAGEN! PUSS




Night from hell part 3

Tacka gud för att jag gick och la mig kl 21 igår och No more 7 o´clock rock!
Vera slocknade nämligen kl 19 igår kväll..
Klockan 01.47 vaknade jag av att hon står upp och skrattar/pratar i spjälsängen.. Tog upp henne och fick henne att somna i famnen men så fort jag lagt ner henne mellan oss så åkte ögonlocken upp igen..
Så mellan 01.48 och 03.24 så låg hon och pillade mig i håret, sprakade mig i ryggen, sparkade sin pappa i ryggen, gav mig några örfilar med sina fäktande tentakler, drog av mig några hårstrån och skrek mig i örat..
Då gick jag upp och gjorde iordning lite mat åt henne.. Den gjorde henne tröttare och hon sov sen till och från fram till 07.15, med 17 olika ställningar, den ena mer omänsklig än den andra..
För att beskriva min starkaste känsla just nu : Trött...



Jag är en jävel på att knäppa och framkalla kort, har dock lugnat mig lite jämfört med när hon var nyfödd.. Fick hem en bunt i går.. rooligt! Jag är en sån där snäll människa så jag tar ett ex antal kopior och skickar till dom i släkten som inte får träffa henne så mycket..
Väntar en massa förstoringar som borde komma idag.. Ska byta ut ett av korten till tavlorna i vardagsrummet.. Dags nu, på det som sitter är hon bara 6 veckor..



Min mamma har inte trott på mig när jag sagt att Vera säger mamma.. Konstigt nog så säger hon det nästan bara när vi är ensamma, så kan förstå att det verkar suspekt... =P
MEN, igår när vi gick ner till bilen, så sa hon det flera gånger, så jag drog upp mobilen, filmade, och drog iväg det till mamma.. Vad gör man inte??
Och inte nog med det.. Jag fick vittnen på att hon kan stå själv igår på öppna förskolan! Så duktig älskling! (dock bara några sekunder, men man måste ju börja nånstans)


Puss på er

Idioter och rikspuckon, men en alldeles underbar dag!

Satan vad jag har varit aktiv idag..

Först var jag två timmar på öppna förskolan.. Vera verkligen älskar att vara där.. dom lekar och tröttar ut varandra tills dom stupar..




Allt som går att slicka på går laget runt.. Mmm, gott...
Mysig bakteriehärd det där..




Såna här roliga saker har vi inte hemma..



Efteråt var jag och köpte present till min bror, vilket gick väldigt bra faktiskt.. nöjd...

På vägen hem, mötte jag ett riktigt jävla rikspucko..
Jag ligger i typ 90-100 på påfarten och försöker komma på.. Vägen är så gott som tom förutom puckot och jag..
Han VÄGRAR flytta på sig till vänsterfilen för att släppa på mig.. Och jag VÄGRAR sakta in,  jag menar,  FLYTTA PÅ DIG!!!
Tillslut så göra han det och jag kör om honom i höger filen i mina 110..
Han kämpar och kämpar (trots stor, ny bil) att komma om och när han gör det så börjar han gestikulera i backspegeln och slår ut med armarna och visar tydligt att jag gjort något fel.. Han härmar mig med mobiltelefonen (ja jag pratade i telefon, men och?) och visar tydligt att han inte vill ha "såna som mig" på vägarna..
Eftersom han ligger i typ 100 så kör jag om, och när jag svänger in till högerfilen igen, låångt framför honom, så börjar han blinka med helljuset..

WHAT?? Vad var det om??
Jävla gubbe!!
Bläää


Nu är vi ialla fall hemma från en aktiv för och eftermiddag och snart är det one tree hill..

Nån som såg idol igår?
Vad är det för idioter som röstar? Jag fattar inte! Jag tyckte att hon som åkte ut igår var bäst!
Och den där lilla spinkiga-ännu inte i målbrottet-har inte borstat tänderna sen dackefejden-albinon.. vad gör HAN där??
Ska fan sluta kolla... (kanske)

Kyrkråttan

Jag är en slösa.. jag är en tvättäkta slösa... ända in i ryggmärgen..
Det finns ju såå mkt att köpa därute, så hur ska man kunna låta bli???
Och nu när Vera är här så har det ju öppnats en helt ny värld att konsumera i... I love it!

Men nu har vi börjat gå på sparlåga här hemma då Robin förlorar nästan en hel lön iom jobb bytet..
Massor av utgifter i höst, för att inte tala om alla julklappar som skall börja införskaffas snart..
Dessutom så fyller mamma 50, så där kommer det gå några kronor..

Så nu är det jag som gråter mig till sömns och äter nudlar på lördagarna..
Nej, såå illa är det inte, och jag ser det faktiskt som en sport, att dra mitt kort så lite som det bara är möjligt..



Nu har jag precis kommit hem från en power walk.. Vera tyckte det var lika kul som vanligt och drog några riktiga glädjetjut när vi gick ner för backen..
Värmer en mammas trötta själ och gör att promenaden helt plötsligt blir värt det!!
Min hals däremot var nog inte riktigt lika nöjd då den har börjat svida ordentligt.. panik!


Ikväll kommer tjejerna och kollar idol och grey´s anatomi.. Säsongsstart =D Nice...
Men nu ska jag fortsätta mäta, räkna och planera vår klädkammare!


Later


Ps. Vad köper man till en kille som fyller 27? Hjälp mig!

RSS 2.0